Всім доброго дня ❤️
Можливо стикався хтось з подібною проблемою. Буду вдячна за любу інформацію. Бо не знаю як розрулити…
1) У листопаді 2023 року відвідала стоматолога. Надала дані страхової компанії. Підтвердили, що все добре, провели встановлення кількох пломб та попрощалися.
2) Нещодавно клініка звернулася з проханням допомогти зі страховою компанією (Adult Health Benefit), оскільки вони не можуть отримати відшкодування за візит.
3) Завітала до них, і протягом трьох годин ми телефонували до Health Benefit (HB) та Blue Cross (BC, яка з літа цього року відповідає за стоматологію).
4) HB повідомили, що більше не можуть допомогти, і що потрібно звернутися до BC. BC, у свою чергу, сказали, що вони не можуть обробляти старі претензії.
5) Стоматолог повідомив, що я маю сплатити клініці 2000 канадських доларів. Хоча перед початком лікування мене запевнили, що все добре, і страхова компанія покриє витрати.
6) Після лікування клініка повідомила, що надає послуги, незважаючи на відповідь страхової компанії, зважаючи на важливість здоров'я пацієнта.
7) Ситуація така, що клініка не отримала оплату від страхової компанії та повідомила мене про це лише тоді, коли страхова почала відмовлятися від виплат.
————————————————-
Наразі не зрозуміло, як діяти, і, можливо, доведеться сплатити суму самостійно.
Підкажіть, будь ласка, куди копати 🤓 щоб вирішити це питання позитивно