PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, якщо приходить запит на біометрію, то аплікейшн статус повинен змінитися?
-
Ні, на жаль ніяких листів не отримала
-
Ї перед цим прийшов вже продовжений ворк перміт, але продовжили тільки на день, бо ми не додали сторінку паспорту, де було продовження. Тоді ми зробили повторно і ще запит на ел форму. Але відповіді немає
-
У мене в цьому акаунті тільки моя аплікація на подовження ворк перміт
-
спробуйте ці плейлисти. у кожному близько 50+ завдань. www.youtube.com/playlist?list=PLRZwE790uWkDDUTsgWOwIL7TVygYSE3W8 www.youtube.com/playlist?list=PLRZwE790uWkBNGbMWMObhNMOwftatbRRp
-
Телефонувати в ircc, в аеропорту вам нічим не допоможуть.
-
Підкажіть, будь ласка, для тих, хто ще на етапі збору документів на цю програму. Ми ж грузимо доки і все заповнюємо на сайті pr portal, в тому числі робимо оплату послуг і submit the application, так? Не можу зрозуміти, де і для чого нам треба робити ще один аккаунт? 🤷🏼♀️ Aidez-moi svp!
-
схоже на проблему стоматології, а не вашу. майже рік пройшов, а вони тільки зараз схаменулись. хоча таке буває, що страхова спочатку апрувить лікування, а потім чомусь відмовляється відшкодувати (наприклад, між запитом і лікуванням ви десь в іншому місці лікувались і до певного лісі у добрались). але клініка повинна сама перевіряти стан оплати і повідомити вам відразу у випадку питань. але з точки зору законів - треба юрист. я не фахівець і це не порада.