PR CUAET
-
Якщо їм не сподобається за 2 хвилини зайдете в дію та вишлите їм на мейл, хай друкують!
-
Спасибо) А если у меня витяг бумажный, то он не подойдет?
-
Цікаво, не знаходить аплікацію , щоб залінкувати Буду дзвонити
-
в аэропорт имеет смысл ехать, если вы решили выехать из канады и потом опять заехать. тогда можно получить новый рекорд на границе. если у вас уже подана анкета онлайн и вы ждете решения, то просто ждите решения в канаде
-
В мене валютна віртуальна, тож не можу тут сказати точно. З гривневої знімати в банкоматі можна, але ліміти доволі малі.
-
ні, від оплати доставки до появлення в консульстві
-
можно все. пока анкета на рассмотрении у вас сохраняется текущий статус
-
До речі в деяких atm cibc можна знімати по 3300-3500 cad за раз з валютної укр карти, зазвичай в одному atm на відділення тому треба потикатися щоб знайти
-
Якщо ви щойно отримали АОР ще могло не підтягнутись. Зачекайте декілька днів
-
Я знімала лише в банкоматах скошії, там менша комісія ($3) і курс норм. Але це була картка пумб.
-
А в садик можно водить после окончания термина?
-
Я коли з валютних укр. карток намагаюсь в cibc atm знімати, то воно завжди пропонує вибрати чи cad списати по курсу укр банка чи списати в валюті карти а потім сконвертувати в cad по курсу cibc, так от в другому варіанті кількість cad менше виходила
-
Доброго дня! Донька до 18 років заїхала в Канаду по ворк перміту з дозволом на навчання. Скільки годин можна їх працювати та чи взагалі є ліміти? Хтось каже, що вона може працювати лише 20 годин, бо навчання фул-тайм, інші кажуть, що вона може навчатись безлімітну кількість годин. Дякую!
-
Ви відправляєте скан-копії документів в Апостиль.юа, а вже вони потім передають інформацію у wes. Якщо з документами щось буде не ок- Апостиль сам напише що саме не підходить і треба виправити
-
Який розмір фото для нового паспорту ?
-
тобто і працювати можна, поки чекаеш на новий (подовження) ворк перміту, якщо старий вже не дійсний?
-
Не отримувала АОР, тільки лист с запитом на біометрію отримала сьогодні Я так розумію, що АОР це окремий лист І мені здається, що це біометрію запросили для ворк перміт, а не для pr
-
У жены наконец пришло письмо о решении по ворк пермиту, ждали с 1 февраля
-
У меня в кабинете показывает background check - not applicable . Это норм? У кого-нибудь такое было/есть?
-
Вам одразу після подачі документів мав прийти лист у кабінет, де про це все написано. Його треба показати працедавцю, якщо перміт закінчився. І там є дати, до коли Ви можете працювати без перміту.
12 Jan 2024, 17:45
252462/428361
2 minutes ago