PR CUAET
-
Що Ви маєте на увазі? Такі листи пишуть люди, які особисто Вас знають, вони описують конкретні моменти, які пережили разом з Вами. Крім того треба додати скан документа цієї людини, бо офіцер може подзвонити цій людині. Чи Ви маєте на увазі щось інше?
-
Все залежить від вибору конкретної програми. Тобто обираєте програму й читаєте - хто може подавати, на якій підставі і які документи потрібні. Ви яку програму маєте на увазі?
-
Наскільки я розумію, background check має змінитися на in progress на певному етапі (десь після еліджибілиті і медицини). Якщо що, в мене ще така сама картинка)
-
Головне слово АБО, розʼясніть, будь ласка , або квартальні, або річні, або місячні чи всі вони обовʼязкові: і місячні, і квартальні, і річні? Тобто звітів має бути 12 міс + 4 кв + 1 річний ?
-
Доброго вечора всім, сьогодні відмовляюсь від слота на паспорт (16+) Оттава, на 6 вересня може кому треба, ловіть.
-
У меня с самого начала была надпись : ◦ We are processing your background check. We will send you a message if we need more information. После того как пришел eligibility и подтянулась медицина,ничего не поменялось.
-
Personal Income Tax він річний, GSt /HSt подається залежно від того як вас CRA зареєструє , вони аналізують вашу заявку та ваші обсяги. При маленьких оборотах це річний звіт..
-
Дякую 🙏 а маленькі обороти - це у них до скількох тис вважаються?
-
Ні, на АОР не потрібно Лише момент подачі + портали
-
Наступного разу, якщо не помиляюсь 17.09.2024, ловити через ДІЮ
-
У кожній провінції свої програми. У Квебеку ПР, мабуть, найважче отримати. Спочатку шукайте конкретну програму. І у знайомого спитайте конкретну назву програми, за якою він подавався. Я не чула про програму в Квебеку, по якій подавав би роботодавець.