PR CUAET
-
Ой даже не знаю …я просто знаю ,що знайомому так у соскачівані подали від роботодавця ,то думаю ,чи у квебеку так можна взагалі ..бо роботодавець дуже заінтересован залишити
-
Понял, спасибо!
-
У меня с самого начала была надпись : ◦ We are processing your background check. We will send you a message if we need more information. После того как пришел eligibility и подтянулась медицина,ничего не поменялось.
-
Personal Income Tax він річний, GSt /HSt подається залежно від того як вас CRA зареєструє , вони аналізують вашу заявку та ваші обсяги. При маленьких оборотах це річний звіт..
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, головний аплікант(родич з України) на момент отримання AoR повинен знаходитись у Канаді згідно з умов програми? Чи тільки у день подачі аплікації та підтвердження Portal 2?
-
Дякую 🙏 а маленькі обороти - це у них до скількох тис вважаються?
-
Які документи потрібні для отримання готового паспорта для дорослого і дитини?
-
Скажіть будь ласка , як ловить ті злоти , коли наступний раз? Ловити чере сайт консультувати ?
-
Ні, на АОР не потрібно Лише момент подачі + портали
-
Дякую. В якому розділі в ДІЯ ? І о котрій годині ? За яким часовим поясом?
-
Наступного разу, якщо не помиляюсь 17.09.2024, ловити через ДІЮ
-
У кожній провінції свої програми. У Квебеку ПР, мабуть, найважче отримати. Спочатку шукайте конкретну програму. І у знайомого спитайте конкретну назву програми, за якою він подавався. Я не чула про програму в Квебеку, по якій подавав би роботодавець.
-
Дякую вам велике! Від 18 вечора по якому часовому поясу?
-
Дякую велике @Margo2145 за переклад диплому, зроблено швидко та якісно, при подачі на евалюацію в IQAS ніяких питань по перекладу не було)
-
Так, я теж сьогодні отримала і змогла записатись на кінець березня 😄
-
go.mfa.gov.ua/ тут авторизуєтесь через дію чи банк, і ловите по вівторкам від 18 вечора по годинам того консульства яке Вам підходить по регіону
-
Зміниться коли портал 1 отримаєте
-
Зрозуміла, дякую
-
По їхньому, в мене наприклад з Едмонтоном той самий час, в Оттаві Торонто дві години різниця
-
Там, де знаходиться консульство
12 Jan 2024, 17:45
252530/452839
about an hour ago