PR CUAET
-
І то через тиждень
-
Є зсуви. Ми подалися 3.11.2023 і вже отримали eligibility (12.07), чекаємо certificat de sélection. Мої знайомі - подача 30 жовтня, eligibility у травні, сертифікат де селексьйон десь на початку серпня. Бачила ще один кейс тут у чаті з Квебека, де здається теж сертифікат уже є. Подача була 28.10, якщо не помиляюся.
-
Shhh... quiet now. Muted Yelyzaveta for 20 minutes.
-
Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо. Хто буде тут писати зразу отримає MUTE!
-
Я поняла , спасибо огромное!
-
Що означає пропустили?
-
В такому випадку від тата всеодно будуть потрібні всі документи, інформація та проходження медицини
-
Пане Остапе, підкажіть, будь-ласка, як дістати наші заявки, які пропустили з аор і біо, з того чорного ящика? Є якісь робочі методи?
-
конечно одобрят. ваша виза вообще ни при чем тут. есть она или ее нет.
-
При подачі на новий ВП не треба мати візу
-
Тато на відказ? Медицину не пройде? Можна просити виключити його з сімейного класу, але бажано мати докази того що стосунки закінчені, разом не живуть, і бажано що на розлучення подали
-
Так в новом паспорте нет визы, разве одобрят ворк пермит без визы?
-
то, что написано подать на вп. получить новый вп. податься на визу
-
Мои тоже Квебек Монреаль. Поздравляю вас
-
Доброго времени суток! Ребята, Подскажите пожалуйста , у мужа старый паспорт до 2025 года И соответсвенно и виза до 2025 И ворк пермит до 2025 года Подались на продление ворк пермита по старому паспорту - отказали Сейчас сделали новый паспорт до 2032 года, теперь нужно вклеить визу. Но в личном кабинете написано что сначала надо продлит разрешение на работу а потом подорваться на визу 😞замкнутый круг какой то Подскажите пожалуйста, кто знает , с чего нужно начать!
-
А яка швидкість інтернету у Вас в дома і на роботі? У мене в дома 200 здається
-
З новим паспортом подавайте на новий дозвіл на роботу і після того буде вже подавати на візу
-
Шукають заявку вже досить довго і не можуть знайти 😳
-
Але в групі вже є випадки коли дали тимчасовий номер а зараз кажуть що ваша заявка пуста або тепер її не бачать 🙈
-
Треба повторно дзвонити. Я б не всім телефоні там довіряв
12 Jan 2024, 17:45
252622/474652
6 days ago