PR CUAET
-
Всім привіт. Відгукніться, якщо тут є Альбертівські консультанти у яких є досвід з допомогою подавання на PR минулим ФОПовцям. Я працюю у tech більше 7 років, але до приїзду в Канаду працював тільки як ФОП, зараз не знаю як подаватися на той PR. Дякую
-
Всім привіт. Відгукніться, якщо тут є Альбертівські консультанти у яких є досвід з допомогою подавання на PR минулим ФОПовцям. Я працюю у tech більше 7 років, але до приїзду в Канаду працював як ФОП, зараз не знаю як подаватися на той PR. Дякую
-
Всім привіт. Відгукніться, якщо тут є Альбертівські консультанти у яких є досвід з допомогою подавання на PR минулим ФОПовцям. Я працюю у tech більше 7 років, але до приїзду в Канаду працював тільки як ФОП, зараз не знаю як подаватися на той PR. Дякую
-
Поштою відправляли
-
Бракує мені кількох документів. Думаю чи вже почати заповнення без них, чи їх зачекати і тоді заповнювати
-
Це знаю. Мала на увазі саме час заповнення форм. Наприклад сьогодні почну і чиє певний термін для закінчення заповнення чи нема
-
В провінційній номінації стоїть дата закінчення строку - 6 місяців
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, за довідку про несудимість з Польщі, потрібно оплачувати лише через Swift? Поділіться, прошу, можливі опції оплати. Буду дуже вдячна.
-
Підскажіть будь ласка нотаріуса в Калгарі. Дякую
-
Доброго дня! А ви особисто відвозили, чи відправляли поштою?)
-
Чи є термін заповнення аплікації? Якщо сьогодні почну, то доки повинна закінчити?
-
Дякую
-
НІ. так і підгрузив
-
Я не знаю, ще не оплачувала. Ви коли підгружали форми 0191 та 0190 їх перейменовували?
-
А скажить будь ласка квітанцію теж потрібно переіменувати, чт можно загрузити тільки так як прислали?
-
Я не вказувала ні англійською ні українською
-
Коли аншлійською то не вказував
-
Можуть повернути аплікацію вам як incomplete. Має бути дуже вагоме і сильне пояснення чому не можете.
-
Ви також не вказували по-батькові?
-
Питання, для знавців! Ні в якому разі не намагаюсь намахати систему, але "Якщо не надати довідку про відсутність судимості з якоїсь із країн де був більше ніж пів року, то що буде"? Бо є чималі складнощі з отриманням однієї довідки...
12 Jan 2024, 17:45
25268/438511
5 minutes ago