PR CUAET
-
Completeness check
-
Просто не знаю що проходити і як, хоч прислали окрему форму. Тому запитую може хтось знає як і що?
-
Ловила з цим (успішно)
-
Прислали всім
-
Вот пришёл домой и проверил, продлили на +3 года🤟🤟🤟
-
А у жены то же был stjd?
-
Ну основываясь на мои 15 мес работы в Квебеке я сделал вывод не хватает. Людей.причем очень часто и те кто выходит без прогулов ни разу за 15 мес. Такие очень нужны работодателю.котрые могут выйти в воскресенье работать
-
Да, учебные заведения обычно просят предоставить это письмо. Но некоторые учебные заведения требуют стади пермит даже при наличии такого письма.
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_j5jfKMRNt/?igsh=dXV3MXZiaWEwMnhr 🍁🍁🍁
-
Друзі, звертаються до Адміна. Чому моє повідомлення було видалено? Чи я написав щось негарне?
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_j5jfKMRNt/?igsh=dXV3MXZiaWEwMnhr 🍁🍁🍁
-
-
Дякую Вам! Да, я це зрозуміла завдяки цьому чату :), перечитувала тут інформацію. Але тепер інше питання. Якщо дозвіл на роботу був виданий у 22р., а ця public policy запроваджена у червні 23, то розсилка мала бути на електрону пошту? Не в особистий акаунт? Вірно я зрозуміла?
-
🍁🇨🇦Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача🇨🇦🍁 🍁Настав час розповісти про можливості швидкої імміграції до провінції Ньюфаундленд і Лабрадор через програму NLPNP Skilled Worker. Якщо вам актуально - стрибайте & ви дізнаєтесь: 🍁чому саме цю провінцію варто обирати для імміграції, 🍁які переваги вона пропонує, 🍁які вимоги висуває програма, та 🍁отримаєте детальну інформацію про необхідні документи і 🍁покрокову інструкцію подачі заявки. 🍁Ньюфаундленд і Лабрадор пропонують одну з найбільш сприятливих програм для швидкої імміграції кваліфікованих працівників. 🍁Провінція активно шукає іноземних працівників для поповнення ринку праці через програму Newfoundland and Labrador Provincial Nominee Program (NLPNP) Skilled Worker. 🍁Ця програма дозволяє українцям і кваліфікованим фахівцям з інших країн швидко отримати провінційну номінацію та подати на статус постійного резидента. 🍁Чому обрати Ньюфаундленд і Лабрадор для імміграції? 1️⃣🍂Швидкий процес подачі та обробки заявок: - У порівнянні з іншими провінціями, обробка заявок через програму NLPNP є швидшою. Після отримання номінації провінції ви зможете швидко подати на постійне місце проживання в Канаді. - Заявки в середньому обробляються протягом 2-3 місяців, що робить Ньюфаундленд одним із найбільш швидких варіантів для кваліфікованих працівників. 2️⃣🍂Потреба в кваліфікованих працівниках: - У провінції спостерігається великий попит на працівників у таких галузях, як технології, охорона здоров'я, будівництво, а також у сферах, де бракує місцевих фахівців. - Роботодавці часто готові допомагати з адаптацією нових працівників, що полегшує процес інтеграції. 3️⃣🍂Спрощені вимоги для кваліфікованих фахівців - Програма NLPNP має менш жорсткі вимоги у порівнянні з федеральними програмами. Достатньо мати пропозицію роботи в Ньюфаундленді та відповідати базовим критеріям, як-от досвід роботи та знання мови. 4️⃣🍂Маленька конкуренція та доступність ринку праці: - На відміну від великих провінцій, таких як Онтаріо чи Британська Колумбія, тут менша конкуренція на ринку праці, що дозволяє швидше знайти роботу за фахом. 5️⃣🍂Якість життя та вартість проживання - Вартість життя у Ньюфаундленді є нижчою, ніж у великих містах Канади. Витрати на житло та основні послуги значно доступніші, що робить цю провінцію привабливою для новоприбулих. Далі в пості: 🍁Програма NLPNP Skilled Worker; Умови та документи 🍁Основні вимоги для участі в програмі 🍁Необхідні документи для подачі на NLPNP Skilled Worker 🍁Покрокова інструкція подачі на програму NLPNP Skilled Worker: 🍁Загальні терміни: Від заявки до PR картки: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_j5jfKMRNt/?igsh=dXV3MXZiaWEwMnhr
-
Яку відповідь, ви, чекаєте? Що було раніше, мені не відомо і не цікавився.))
-
Одобрять, є досвід рідної мені людини, а я особисто дзвонила в IRCC і мені сказали, що віза потрібна лише в тому випадку якщо плануєте подорож за межі Канади. Якщо не плануєте- то візою можете не заморочуватися.
-
Да, письмо приходило на почту в июне, июле 2023г.
-
Послушаю, интересно 🧐 если не секрет сколько от подачи до получения номинации прошло у вас?
-
Это хорошие новости, спасибо за информацию ))
-
Ещё учтите, что учиться можно по такому ворк пермиту только до окончания его срока. Если обучение длится дольше, потом нужно получать стади пермит.
12 Jan 2024, 17:45
252701/429914
4 minutes ago