PR CUAET
-
Дело в том, что эта информация необходима нам для Adult High School (это школа, где неоходимо добрать кредиты по определенным предметам или повысить оценку, пока мы еще выясняем ситуацию по нашему укр.аттестату, где бал по ЗНО по одному предмету понижает процентаж для поступления ). И из-за того, что мы в Онтарио, там еще нужно финансы подтверждать. Одно дело, когда поступаешь в колледж или универ, другое - в такую школу. На первые полгода они готовы взять по wp, на следующие-хотят study. Вот я и хочу "побороться" за право учиться в такой школе по WP. Но вся информация у нас будет только на следующей неделе. И я хочу быть максимально подготовленной, чтобы было чем оперировать...
-
що саме ви написали? повторіть для загалу
-
Запрошуємо вас на презентацію можливостей навчання та роботи від CultureLink та JVS Toronto. Спікери розкажуть про: • Інтенсив-курс з англійської, орієнтований на працевлаштування, створений для новоприбулих українців. • Skilled Trades – все, що потрібно знати про професії, які завжди затребувані та забезпечують гарні перспективи в Канаді. • Можливості отримати канадську освіту від місцевих вишів за своєю спеціальністю через Bridging Program безкоштовно. • Можливість відточити свої навички з пошуку роботи через Job Search Workshop. Презентація проходитиме онлайн у Zoom 6 вересня (п'ятниця), початок о 15:00. Мови презентації: англійська та українська (з можливістю ситуативного перекладу). Посилання на Zoom буде надіслано зареєстрованим учасникам на електронну пошту. Зареєструватися: forms.office.com/r/2naNz7CNi3
-
звертайтеся у відповідну клініку (акредитовану ircc, дивіться на сайті)- вони самі знають що робити. кажете медогляд на PR
-
Скільки взагалі займає часу після подачі на федеральний рівень nl pnp non express entry? Дякую
-
Я бы удалял текущий профиль ЕЕ и создавал новый и потом написал в ВС PNP чтобы обновили ваш номер. Встречал на форумах что это довольно типовая ситуация для них, проблем быть не должно. Если хотите точной гарантии то можно написать им и спросить что делать перед тем как создадите новый профиль.
-
Вище лінк на пост з детальною інформацію & таймінгом від початку подачі до карток
-
Подскажите, если мы подали заявление на продление визитора ребенку позде чем за месяц до окончания срока, то какая процедура теперь?
-
Добрий вечір, якщо я хочу зробити паспорт собі та дитині 13 років мені потрібно два слоти чи можна один ?
-
Підкажіть, будь ласка, де можна знайти перелік компаній які працюють в сфері energy Industry в Калгарі? Дякую:)
-
Моє повідомлення на місці. Моя помилка. Вибачаюсь. 🙂