PR CUAET
-
Скільки взагалі займає часу після подачі на федеральний рівень nl pnp non express entry? Дякую
-
Я бы удалял текущий профиль ЕЕ и создавал новый и потом написал в ВС PNP чтобы обновили ваш номер. Встречал на форумах что это довольно типовая ситуация для них, проблем быть не должно. Если хотите точной гарантии то можно написать им и спросить что делать перед тем как создадите новый профиль.
-
Вище лінк на пост з детальною інформацію & таймінгом від початку подачі до карток
-
Подскажите, если мы подали заявление на продление визитора ребенку позде чем за месяц до окончания срока, то какая процедура теперь?
-
Добрий вечір, якщо я хочу зробити паспорт собі та дитині 13 років мені потрібно два слоти чи можна один ?
-
Підкажіть, будь ласка, де можна знайти перелік компаній які працюють в сфері energy Industry в Калгарі? Дякую:)
-
Моє повідомлення на місці. Моя помилка. Вибачаюсь. 🙂
-
Boris Sapozhnikov. рекомендую
-
Не підкажете це всім дають, чи якось вибірково
-
Це як? Ми медогляд проходили в 2022
-
відшкодування по ADHC відбуваються автоматично протягом доби після отримання запиту стоматології. після 3 місяців після лікування (якщо стоматологія прогавила, що гроші не зайшли) гроші вже вони ніяк не побачать. тепер з вас не мають права вимагати оплату. блю кросс не перейняв фінансові зобов'язання, а тільки прийняли документацію. Стоматологія мабуть просто навмання намагається з вас взяти гроші, але це 100% їх фейл. А як вони хочуть гроші? Рахунок новий виставили?