PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, якщо я отримала новий паспорт, куди потрібно написати щоб оновити інформацію? (Отримала запит на біо та номер аплікації сьогодні)
-
Два, на сайті написано що дорослий і дитячий це треба дві записі
-
Экзамен обязательно сдавать отдельно. Курсы это просто игрушки.
-
Доброго дня) Питання у тому як бути з дитиною у якої visitor record (3 роки дитині). Якщо будемо батькам подаватися на нові work permits, то дитині одразу з батьками також подаватися на новий visitor record? Чи можна одразу на study permit податися для неї? Бо у 2027 вже у школу йти. Це робиться одночасно для всієї родини? Чи потрібно спочатку батькам податися, а потім на підставі їх пермітів подавати на дитину? Дякую 🌸
-
Сколько времени вы ждали продление wp?
-
Доброго вечора всім Я CUAET, але зараз перебуваю в США по u4u. Мені в США нещодавно зробили новий укр закордонний паспорт - чи можу я з середини США податися на WP(work permit - канадійський) і потім на visitor visa, щоб повернутися до Канади? При заповненні заявки про продовження WP необхідно вказати адресу проживання. Чи надішле IRCC його мені на мою амер. адресу, чи краще вказати адресу в Канаді, за якою прийде WP? Також: чи потрібно буде після онлайн подачі на visitor visa і після її схвалення (я сподіваюсь) летіти в Канаду для її вклеювання, або за цим треба йти до консульства Канади в США?
-
Підкажіть яку форму заповнювати на дитину для нової візи за межами Канади? Були в Канаді, є перміти і тд, зараз виїхали, паспорт дитини і віза закінчується 10.09. Є новий паспорт і новий візітор. Треба віза дитині в новий паспорт щоб повернутись назад. Заповнила анкету, все додала, але отримала відмову (The purpose of your visit to Canada is not consistent with a temporary stay given the details you have provided in your application) (Я думаю рано подалась, в липні). Зараз хочу знову аплікацію подати і думаю щоб точно вже все так було. Я заповнювала visitor visa -> visit family/friends
-
Всі мають приймати
-
Всім привіт! Підкажіть, для WES документи про освіту на евалюацію обов’язково мають бути з апостилем від Enic? Я просто не можу зрозуміти, бо одна фахівчиня з Enic не сказала що це обов’язково і порахувала з Апостилем, а потім вона змінилась і інша дівчина написала що Апостиль на документах не обов’язково. То все ж таки потрібен чи ні? І на сайті в них написано що потрібно висилати оригінали своїх документів, а по групі читаю що багато хто цього не робив. Хто може розʼяснити?
-
Дякую.
-
доброго дня. підкажіть ліки розболілося вухо. вдома користувалися ОТІПАКС а який аналог можна тут знайти?