PR CUAET
-
Всім привіт! Підкажіть, для WES документи про освіту на евалюацію обов’язково мають бути з апостилем від Enic? Я просто не можу зрозуміти, бо одна фахівчиня з Enic не сказала що це обов’язково і порахувала з Апостилем, а потім вона змінилась і інша дівчина написала що Апостиль на документах не обов’язково. То все ж таки потрібен чи ні? І на сайті в них написано що потрібно висилати оригінали своїх документів, а по групі читаю що багато хто цього не робив. Хто може розʼяснити?
-
Дякую.
-
доброго дня. підкажіть ліки розболілося вухо. вдома користувалися ОТІПАКС а який аналог можна тут знайти?
-
были ли у кого то отказы по этой причине : "Applicant must have valid temporary resident status in Canada, or have had valid status in Canada that expired within the previous 90 days and have applied to restore their status". Объясните, пожалуйста, кто может, что это значит
-
и еще вопрос - пришло ли кому то elibility из тех, кто выезжал из Канады без ворк пермита? Хотелось бы понять вероятность возможности сейчас
-
Будь ласка ☺️
-
Напишіть нам, є швидкий варіант
-
@kotmariyaxzfbh [6471017281] заблоковано.
-
/ban@GHClone4Bot
-
Андрей [1708850676] заблоковано.
-
/ban
-
Здається, я бачила поліспорин від болі у вусі
-
Звідки у вас така інформація, що всі вузи мають давати? Лише окремі вузи давали domestic tuition на цей навчальний рік для украініів, які приїхали по CUAET.
-
В українському шкільному атестаті не вказується бал по ЗНО. Там вказано лише річна оцінка по поточному навчанню.