PR CUAET
-
Народ, виникло питання. Якщо закінчується ворк перміт а пр ще не отримали. По бріджинг нас в переліку еліджібл нема. Шо робити? Браьи квитки на дату коли треба покинути країну що прописана в ворк перміті і заїзжати візитором?
-
Може хтось подавав вже заявку і отримав новий в цьому році? Хто що думає робити? Може гілка є окрема? Я не знайшла того, скеруйте будь ласка.
-
Наш eligibility лист починався ось так. У другому абзаці вказано, що "you meet the conditions (eligibility requirements) for the public policy". У нас теж запросили купу документів, які ми вже подали. Ми про це написали лист-пояснення, де вказали назви документів, які подали раніше. Також попросили зарахувати медицину 2022 року. З нового ми додавали лише фінанси.
-
Дякую за інформацію, по ходу я знайшла гілку. Напишу туди :)
-
Alina [6331301288] заблоковано.
-
Доброго ранку Можливо у когось була така ситуація Я подавалась на стаді перміт у березні досі пише що в обробці.Старий перміт закінчується через два тижні Я хвилююся. Вже писали їм листа телефонували Невже так теж хтось довго чекає І чи дитина може далі навчатися в школі Мій ворк перміт прийшов одразу і продовжили його ще на три роки Дякую
-
Ви в будь якому разі маєте здавати тест tef, tcf або tefaq, курс французької мови від gouvernoment du Quebec не має ніякої цінності при заповненні заявки на подачу на Пр