PR CUAET
-
НІ. так і підгрузив
-
Я не знаю, ще не оплачувала. Ви коли підгружали форми 0191 та 0190 їх перейменовували?
-
А скажить будь ласка квітанцію теж потрібно переіменувати, чт можно загрузити тільки так як прислали?
-
Я не вказувала ні англійською ні українською
-
Коли аншлійською то не вказував
-
Можуть повернути аплікацію вам як incomplete. Має бути дуже вагоме і сильне пояснення чому не можете.
-
Ви також не вказували по-батькові?
-
Питання, для знавців! Ні в якому разі не намагаюсь намахати систему, але "Якщо не надати довідку про відсутність судимості з якоїсь із країн де був більше ніж пів року, то що буде"? Бо є чималі складнощі з отриманням однієї довідки...
-
Трішки дивно, прям дуже швидко.
-
Так експрес ентрі це інший портал, і там підтвердження про отримання приходить автоматично після подачі. Але саме головне підтвердження що ваша заявка повна і прийнята, приходить через кілька місяців.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто отримував multi entry visa в Канаді у паспорт. На дітей подавали однією заявкою чи окремо, тому що інформація в інтернеті / ютуб відрізняється. IRCC відповість приблизно через 2 тижні. Подаюсь зараз. Дякую
-
Дякую....велике
-
Однією. Лише в одному полі, де чітко було вказано заповнити рідною мовою, написали українською, як в укр паспорті. Все решта тільки англ.
-
Кто уже указывал что-то похожее и успешно прошёл? Спасибо
-
А когда заполняешь историю путешествий, и к примеру 4 месяца до получения куает я находился в Германии под временной защитой, мне нужно указать в причину поездки временная защита или туризм или параграф 24 или беженство хах ?
-
Есть возможность убрать этот спам от бота?
-
Добрий день. Скажіть як ваші справи по гуманітарній програмі?
-
Обратно га карту с какой платили
-
Добрий день! робили документи про освіту через апостиль і потім вес. Вес написав про скасування заявки і повернення грошей: This is to advise you that the study you submitted for assessment by WES is not eligible for evaluation. We are cancelling your application. Any academic records on file will be discarded and we will refund your fee $283.63. Перекладали Диплом - 1 рік ліцею НАУ (диплом кваліфікаційного працівника) після 11 класів , але саму школу не перекладали. підкажіть чи в когось таке було? получається треба школу роботи, а цей 1 рік навчання після школи в ліцеї не має ваги для весу ? дякую
-
Вибачте за запитання. А Ви в IMM 5406 двома мовами заповнювали Імя та Призвіще, бо в інструкціях одні кажуть двома, а інші однією ))))
12 Jan 2024, 17:45
25280/445995
less than a minute ago