PR CUAET
-
Дивно , що iмiграцiйний консультант не знає про це 🤔
-
Письмо приходит выборочно и возможно не всем, лично у меня 10 месяцев прошло с даты подачи заявки (подавала ноябрь 2023, сама дата рандеву была на 20 ноября 2025, пару дней назад смогла поменять на сентябрь 2025, и вчера пришло письмо, и ближайшая дата открылась на 1 апреля 2025...
-
Причому на консультанта я не жаліюся зовсім, все професійно, швидко, без проблем. Може просто якась інша у них термінологія
-
Дякую за відповідь 😊
-
Ну і чудово…якщо професійно😆ви просто ïй підскажіть і додайте в цю групу
-
Цей алгоритм з листами важко відгадати, в мене є знайомі які ні разу не переносили і їм приходили, є ті які чекали на листи а вони так і не приходили, також кажуть про те що коли дзвониш сама шукаєш раніше дати тоді приходять. То мабуть просто як лотерея😅
-
Ні-ні, там все добре. І з досвідом і з ліцензією. І до того вона наша подруга. Я просто стикнулася саме з питаннями етапів. Тому уточнила тут.
-
Короче суть в тому, шо маємо еледжибіліті і Слава Богу) чекаю тепер собі ( подача 17 листопада) не розводимо зраду на рівному місці, я намагаюсь бути вдячною, бо у нас є ще купа інших речей на що жалітися, це я про нашого «сусіда».
-
Ми в Торонто
-
Консультанти додають 30 років
-
Я не чітко висловила свою думку, бал ЗНО - це 200 шкала, у нас в атестаті результати ДПА (державної підсумкової атестації у вигляді ЗНО, але за 12 бальною системою оцінювання. Це для тих, хто планував поступати в укр.вузи). В якомусь році ДПА було обовʼязковим для всіх, потім були якісь зміни. Хто не планував поступати, було щось типу «звільнений від ДПА». Але це було в 2019р. Вже після було багато змін, всього не памʼятаю вже, і давно не відслідковую, тим паче «дитина» цим всім займається сама, і я трохи намагаюсь допомогти і розібратися.