PR CUAET
-
Ну і чудово…якщо професійно😆ви просто ïй підскажіть і додайте в цю групу
-
Цей алгоритм з листами важко відгадати, в мене є знайомі які ні разу не переносили і їм приходили, є ті які чекали на листи а вони так і не приходили, також кажуть про те що коли дзвониш сама шукаєш раніше дати тоді приходять. То мабуть просто як лотерея😅
-
Ні-ні, там все добре. І з досвідом і з ліцензією. І до того вона наша подруга. Я просто стикнулася саме з питаннями етапів. Тому уточнила тут.
-
Короче суть в тому, шо маємо еледжибіліті і Слава Богу) чекаю тепер собі ( подача 17 листопада) не розводимо зраду на рівному місці, я намагаюсь бути вдячною, бо у нас є ще купа інших речей на що жалітися, це я про нашого «сусіда».
-
Ми в Торонто
-
Консультанти додають 30 років
-
Я не чітко висловила свою думку, бал ЗНО - це 200 шкала, у нас в атестаті результати ДПА (державної підсумкової атестації у вигляді ЗНО, але за 12 бальною системою оцінювання. Це для тих, хто планував поступати в укр.вузи). В якомусь році ДПА було обовʼязковим для всіх, потім були якісь зміни. Хто не планував поступати, було щось типу «звільнений від ДПА». Але це було в 2019р. Вже після було багато змін, всього не памʼятаю вже, і давно не відслідковую, тим паче «дитина» цим всім займається сама, і я трохи намагаюсь допомогти і розібратися.
-
Добрий день підскажіть будь ласка хтось записувався Е чергу для подачі виготовлення паспорту чи дійшла та черга і чи вказали день коли ви можете прийти хоть комусь вдалось отримати те повідомлення на пошту чи то дурно записуватися в чергу
-
Я - не знаю. Тим більш має значення чи є у вас WP вже, він прострочений чи ні тощо. Віза потрібна ДО в'ізду в Канаду. Десь восени візітор візи більше не видаватимуть з середини Канади в принципі. На якій основі вам просити візітор візу без поточного WP - не знаю. Вам треба в гілку візітор візи. Про новий WP. 1) ніде не можна брехати. Ви зараз живете де? (Мені не треба відповідати, то питання для вас). Наприклад, ви можете одночасно жити і в Канаді і в США. Наприклад, в США, тимчасово, наприклад короткий робочій контракт. Вам видніше. Якщо ви живете і в Канаді також, але тимчасово перебуваєте в США ,тобто у вас в Канаді є адреса -на ту адресу вам пришлють ворк перміт (якщо видадуть). Ця адреса, можливо, може бути адреса ваших друзів. Ви можете жити у друзів, це ок. В анкеті, на скільки пам'ятаю треба буде вказати де ви перебували останні н років (5? Не пам'ятаю). Думаю не вказати, що ви були у США якийсь період і що на даний момент ви в США - буде помилкою (брехнею). А там як офіцер на це подивиться. WP - не є міграцією, це тимчасовий дозвіл на роботу. Чому б не дати, якщо є підстави? Про підстави отримати нову WP - шукайте зверху.
-
було колись що можна але зараз ні
-
Желание зарабатывать всегда есть, но методов всё меньше. Наше направление заработка на пассиве новейшее и актуально для каждого гражданина мира. Интересно? Пиши плюс, отправлю инфу
-
Привіт усім. Скажіть, будь ласка, якщо є довідка про несудимість з Дії, нового формату ( без печатки і підпису) внизу довідки є qr код, і уточнення « не підлягає апостилю та консульській легалізації» - вона може підійти чи потрібно таки завіряти апостилем? Дякую