PR CUAET
-
Доброго дня, шановні! Хочу подякувати команді, що допомогає всім нам у вирішенні питань пов'язаних з довідками, копіями документів і .... Особисто: Margo Balunova та менеджер Галина. Всі наші запити були виконані! Приємно було спілкуватись, завжди на зв'язку і зроблено все дуже професійно! Раджу всім на 💯% Миру і добра - УСІМ...
-
Ні, поки що ніяких листів не приходило щодо visitor record.
-
Добрий ранок! Подались на продовження WP 2 дорослих і для дитини SP. Дитина в 6 класі. Зараз прийшов лист > LOA: You did not provide a Letter of Acceptance from the intended educational institution. Please provide a recently issued LOA that reflects your updated estimated date of completion for your studies. A child is not exempt from LOA (Letter of Acceptance). This must be received at this office by: Хто знає що за лист треба? Дякую!
-
Подскажите пожалуйста, что лучше сделать. Подали маму на PR 23 ноября с паспортом, который заканчивался 2 сентября 2024. Ловим слот на новый паспорт, безуспешно, поэтому продлили паспорт. Мамин visitor record соответственно закончился 1 сентября, но мы подали на extension как только получили продление паспорта. Продленный паспорт заслали через webform к PR application (находимся на стадии ожидания eligibility). Как я понимаю у мамы сейчас legal status до получения ответа по VR. Вопрос в том, надо ли писать LOE для PR, что у нее сейчас законный статус, а то я боюсь, что они откажут в eligibility.
-
На новий стаді/ворк перміт можна подаватися за 90 днів до закінчення поточного дозволу на роботу/навчання. Можете подаватися навіть в останні дні аби не було протермінування
-
Спочатку вам треба зробити новий паспорт, потім подати на ворк перміт! на який можна подати лише з середини Канади. На візу можна подати з інших країн - але найшвидше буде з середини Канади. Якщо ви будете в Канаді - вам не обов’язково взагалі вклеювати візу, віза потрібна лише для вʼїзду в Канаду.