PR CUAET
-
Це ок. Якщо вам зарахували старий medical exam, то він спочатку з'являється, потім зникає і його нема від декількох днів до пари тижнів, а потім знову з'являється з новою датою. Це якийсь баг у системі в них, але у всіх так і хвилюватися не варто
-
Продовжите паспорт і тоді вже подається на перміт. Головне, щоб встигли до закінчення терміну дії перміту.
-
З 12 років на місці
-
Вчора було 6 та 7 травня, сьогодні почали обробляти 8 травня
-
Спасибо
-
Та сама ситуація, сказали що не треба було платити бо їхній курʼєр буде в вересні безкоштовно і говорили скасувати, не скасував і не знаю чи передали паспорт чи ні, бо DHL досі мовчить а консульство почало ігнорувати мейл, дайте будь ласка знати як вирішите це питання
-
Дозапит не на медицину, а на щось інше?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, если я ПР и хочу подать на ПР по воссоединению семьи по текущей программе, своего брата, он живет в Европе. Я могу это сделать или ему нужно жить в Канаде?
-
Ні, у мене такого запиту роки не було 😅 але думаю що треба однозначно поновити дати і знову підписати з роботодавцем, скоріше за все офіцера цікавить підтвердження що ви й досі там працюєте