PR CUAET
-
Ні, у мене такого запиту роки не було 😅 але думаю що треба однозначно поновити дати і знову підписати з роботодавцем, скоріше за все офіцера цікавить підтвердження що ви й досі там працюєте
-
Щоб робити новий паспорт потрібно брати ставати в тцк. А який ще варіант можливий?
-
Це зараз проблема багатьох, що паспорт і перміт закінчуються одночасно. Без нового/подовженого паспорта нема сенсу подаватися на оновлення/подовження перміту, його не подовжать. Маю таку саму ситуацію(( І не знала, що зробити новий паспорт така проблема. З листопада не можу спіймати слот. Зробити закордоном також не маю можливості. Вчора в іншій групі мені відповіли, що коли в паспорті напишуть, що його подовжено - ви одразу подаєтеся на перміт (який Вам треба) і при подачі отримуєте лист, в якому буде указано скільки ви можете ще працювати під час очікування. Ви можете це надати на роботі або навчанні. Тобто, це дозволяє Вам бути легально тут до цієї дати. А там, дай Бог, і перміт буде готовий. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Може це Вас трохи заспокоїть, бо зі слотами і термінами виготовлення - реально паніка починається (( А щодо того, щоб подаватися раніше, ніж 2 місяці-жінка писала, що не прийняли за 2 місяці і 2 дні. Лише коли залишиться рівно або менше 2 місяців до закінчення терміну
-
Добрий день. Порадьте будь ласка як правильно зробити. Заповнюю imm 0008, в полі статус дитини вписати visitor якщо в неї є візітор віза або student, тому що має ще study permit. Дитині 10 років. Заплуталась тому що вважається що статус студента для тих хто в університетах або коледжі.
-
Паспорт ви можете продовжити за два місяці до закінчення його строку дії, тобто навіть в останній день дії. З дозволом на роботу те саме. Можна подати заявку за 90 днів до закінчення ворк перміту. А подасте заявку за 90 днів чи в останній тиждень терміну дії дозволу на роботу, то Ваша справа, головне, щоб не пізніше строку дії дозволу. Сподіваюся, що зрозуміло пояснила
-
Дуже дякую
-
Я це знаю,я ж вам кажу,що дівчина вище запитала,як встигнути подати на work,якщо паспорт подовжують лише за 2 місяці,а їй відповіли,що на work вона може подати за 90 днів,тому я і запитала в тієї жіночки,яка написала про 90 днів,як таке можливо,може в неї є якісь секрети,питання було до неї,не до вас
-
Так, можете і за місяць, ви маєте отримати лист типу отримали вашу заяву та там будуть дати дозволу до 6 місяців на перебування, типу на час розгляду заявки
-
Шановні учасники чату. Вище кидаю постанову про дійсність продовжених паспортів з перекладом на англійську мову. Пишу, як мені пояснили в іншому чаті. Під час подання документів на новий ворк перміт графу для паспорту скануєте спершу сторінку з штампом про продовження строку дії паспорту, а потім уже весь паспорт. Нижче має бути ще поле для додаткових документів. Туди можна додати цей закон і його переклад.
-
доброго дня, підкажіть будь ласка, я подаюсь як родич(разом зі мною дружина), на одному з етапів заповнення заявки, просять завантажити свідоцтво про народження, чи достатньо тільки мого? чи треба і дружини?
-
Мені моя консультант розповідала історію, як минулого травня отримала відмову по дуже сильному кейсу і всі були в шоці в офісі, мол, як так? А потім вияснилось, що апліканти проходять по новій програмі для воззʼєднання родин, бо у них син має громадянство Канади. Можливо, тут така сама історія і відмова прийшла, бо хтось з дорослих працює на роботі, що підходитиме по новій програмі, що стартує восени. Цікаво б дізнатись більше деталей кейсу. Зокрема, в березні подались чи в березні відмова.
-
Жаль :-/ Но опять же , смотря какими документами они всё это подтверждали
-
Йдете з тим пермітом в MPI, вони його сканують і надішлють нове посвідчення водія з іншими терміном дії