PR CUAET
-
А до коли в вас ворк перміт?
-
отказ пришел моему знакомому, который подавался в ноябре, потом почти сразу уехал и приехал в июле. К сожалению у меня нет скрина отказа, только формулировка "Applicant must have valid temporary resident status in Canada, or have had valid status in Canada that expired within the previous 90 days and have applied to restore their status"
-
Тут вже точно не підкажу, але думаю через те що він подався зсередини Канади, то має. Поправте, якщо не права.
-
Поздравляю! Тоесть дальше получается 1. Approval in principle (reason of decision)= eligibility уже есть так поняла 2. background, security check 3.portal 1 (фото, адрес, що ви в Канаді) 4. Porta 2 COPR? Правильно?
-
А коли, сподіваємось, отримає ПР він теж не має бути в Канаді?
-
Я Вам дякую!
-
На паспорт у вас є дві опції. Або продовжити існуючий за 2 місяці до закінчення, або замовити новий. А вже після того подаватися на новий ВП.
-
А с кем подавались?
-
Спочатку паспорт, потім ворк перміт.
-
Дякую! Супер!🙏
-
Доброго дня. Як продовжити ворк перміт. Підкажіть будь ласка. І паспорт?
-
Здравствуйте, скажите, пожалуйста, после того, как Вам пришло письмо о том, что вы должны оплатить биометрию, вы выслали чек об оплате биометрии, а потом сколько времени вы ждали приглашение на неё?
-
А мати ваша вчора на момент подачі була тут?
-
А у вас до якого року паспорт? Якщо там ще є +3 роки, то можна одразу на ворк перміт.
-
Щоб подати на новий паспорт вам спочатку треба зловити слот в будь якому Консульстві України в Канаді: Торонто, Отава, Едмонтон. Після цього до 31 березня 2024 р подати на новий вп онлайн, у закріплених повідомленнях цієї вітки є відео з інструкціями.
-
Потрібно прикріпити доказ що ви споріднені, мені телефонували із запитом свідоцтв про народження з перекладом, якщо хтось змінював прізвище, також цей документ. (наприклад рідна сестра по свідоцтві про народження одне й те ж прізвище що і в мене, а після шлюбу інше, відповідно документ завірений нотаріусом бачить два різні прізвища, і по цьому документу взагалі не ясно чи ми сестри).. Щоб не чекати на запит, краще прикріпити докази споріднення одразу.
-
А хіба в нього був закінчився статус?І якщо отримав то коли саме йому прийшла відмова?Це може бути перший випадок відмови по цій програмі. Хтось мене виправить?
-
Можете зробити як Ви написали. Можете поїхати у Європу або Україну і там зробити (якщо звісно є можливість). В Україні зможете зробити найшвидше.
-
Добрий день! Питаннячко, в сина закінчується паспорт в грудні місяці, цього року. Слот не вдається зловити. Сину 4 роки, віза візітор також закінчується у грудні. Що робити в такому випадку? Просто продовжити паспорт і податись на нову візу і ловити слот на виготовлення нового паспорта? Чи що…бо я вже у відчаї Дуже вдячна за відповіді!!!
-
Почитайте на оф сайтах України, думаю там є вся інформація
12 Jan 2024, 17:45
253020/444578
3 minutes ago