PR CUAET
-
А коли, сподіваємось, отримає ПР він теж не має бути в Канаді?
-
Я Вам дякую!
-
На паспорт у вас є дві опції. Або продовжити існуючий за 2 місяці до закінчення, або замовити новий. А вже після того подаватися на новий ВП.
-
А с кем подавались?
-
Спочатку паспорт, потім ворк перміт.
-
Дякую! Супер!🙏
-
Доброго дня. Як продовжити ворк перміт. Підкажіть будь ласка. І паспорт?
-
Здравствуйте, скажите, пожалуйста, после того, как Вам пришло письмо о том, что вы должны оплатить биометрию, вы выслали чек об оплате биометрии, а потом сколько времени вы ждали приглашение на неё?
-
А мати ваша вчора на момент подачі була тут?
-
А у вас до якого року паспорт? Якщо там ще є +3 роки, то можна одразу на ворк перміт.
-
Щоб подати на новий паспорт вам спочатку треба зловити слот в будь якому Консульстві України в Канаді: Торонто, Отава, Едмонтон. Після цього до 31 березня 2024 р подати на новий вп онлайн, у закріплених повідомленнях цієї вітки є відео з інструкціями.
-
Потрібно прикріпити доказ що ви споріднені, мені телефонували із запитом свідоцтв про народження з перекладом, якщо хтось змінював прізвище, також цей документ. (наприклад рідна сестра по свідоцтві про народження одне й те ж прізвище що і в мене, а після шлюбу інше, відповідно документ завірений нотаріусом бачить два різні прізвища, і по цьому документу взагалі не ясно чи ми сестри).. Щоб не чекати на запит, краще прикріпити докази споріднення одразу.
-
А хіба в нього був закінчився статус?І якщо отримав то коли саме йому прийшла відмова?Це може бути перший випадок відмови по цій програмі. Хтось мене виправить?
-
Можете зробити як Ви написали. Можете поїхати у Європу або Україну і там зробити (якщо звісно є можливість). В Україні зможете зробити найшвидше.
-
Добрий день! Питаннячко, в сина закінчується паспорт в грудні місяці, цього року. Слот не вдається зловити. Сину 4 роки, віза візітор також закінчується у грудні. Що робити в такому випадку? Просто продовжити паспорт і податись на нову візу і ловити слот на виготовлення нового паспорта? Чи що…бо я вже у відчаї Дуже вдячна за відповіді!!!
-
Почитайте на оф сайтах України, думаю там є вся інформація
-
Дякую!
-
Не знаю як в Україні, але тут у консульствах до 12 років можна без дитини подавати. Можливо в Україні теж саме.
-
Дякую!!! А його присутність обовʼязкова так? Бо було ж що за 6 місяців до закінчення паспорта не випускали.. чи продовжити і з цим продовженим можна буде виїхати?
-
Правильно. Але ж ви кажете, що консультант пропустив цей момент. Вони не могли пропустити програму, яку анонсували лише через півроку після подачі.
12 Jan 2024, 17:45
253024/430045
about a minute ago