PR CUAET
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦 🍁Quebec news! 🍁Програма Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Нова можливість імміграції до Квебеку: Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_lO2qUpwud/?igsh=MWRmM2l6dmozdGthNg== 🍁🍁🍁
-
Дякую вам величезне за підказку! Much appreciated
-
В нас у дітей була аналогічна ситуация. Вони нам прислали лист що треба їм надіслати документ який підтверджує статус дітей в продовж 30 днів. Ми написали LOE що чекаємо відповіді по подовженню стаді пермітів, в якому просили подовжити термін на час очікування, відповіді на це не було, і коли вже отримали стаді перміти і відправили через 5 днів отримали eligibility letter.
-
Не дзвонила та не питала що і як. Читаючи чат зрозуміла що немає сенсу. Тільки чекати
-
Для інформації Подача на маму 64 роки було, зараз вже 65 - 26 грудня Жодного листа від тоді 6 вересня запрошення на біометрію
-
Я зловила в липні, консульство публікувало тоді в себе на сторінках фб дати та час видачі слотів. Було завжди кожного другого та четвертого вівторка з 18 до 18:30 по їхньому часу. Ловила раз в Едмонтон та два до Оттави. А Торонто півтори місяці не видавало взагалі нічого, позавчора видали на весь вересень (чи першу половину місяця не пам'ятаю) Едмонтон оголосив що буде видавати кожного першого та третього вівторка з 18-18:30 але проспав і видавав після 19 кожні 10 хвилин до 20 вечора.
-
На скільки я знаю є можливість оформити чи отримати військовий білет через резерв+ (мій брат якось це зробив). Потрібно зареєструватися через дію спочатку (можна створити онлайн рахунок через монобанк, або використовуючи чіп в укр паспорті - його якось можна відсканувати в телефоні)
-
В якій гілці можна дізнатися цю інформацію. Це посилання просто на цілий чат
-
Підкажіть будь ласка якщо подався вже по цій програмі на пр. До якого моменту можна виіжати за межі Канади?
-
Щось не бачу повідомлення. Але все рівно дуже дякую за відповідь
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як взяти довідку про несудимість із Словаччини?