PR CUAET
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста, PR всегда выдаются на 5 лет? Даже если паспорту осталось жить год? Детям вообще на 4 года только паспорт делают… Все равно на 5 лет дадут?
-
Так. Передивіться у гілці "Хронологія". Там багато у кого після цього був FD.
-
ПР видають не залежно від строку вашого паспорту, головне щоб на момент подачі він був валідний
-
Тобто це хороший знак, як одобрення? Background check in process. Дякую за вашу відповідь.
-
Далі Final Decesion зазвичай. Але дозапити можуть бути будь-коли... Але вітаю!!
-
Добрий день, мені сьогодні прийшов pre arrival letter та зарахували медицину. На що чекати далі та через скільки часу? Дуже боюсь «дозапитів».
-
Лиш би так було, щоб встигнути батьків подати. Дякую.
-
Буває, тому написала "зазвичай" :)
-
У мене не так. Мені pre arrival letter прийшов разом з АОR. Після цього вже пройшло повних 3 місяці очікування. Після оновлення мед.екзамену 2 місяці.
-
Скажите пожалуйста, чтоб продлить ребенку visitor надо ему биометрию сдавать? С какого-то определенного возраста?
-
Спробуйте зателефонувати в консульство, бо DHL доставляє до посольства, а посольство часто забуває передати далі в консульський відділ (це як мені вони пояснили)
-
@OstapBosak скажіть будь ласка такий момент, якщо бабуся при народженні сина вказала в свід.про народження неіснуючого чоловіка, то при заповненні анкети краще вказувати те що (не існуючого батька) у свід.про народження або вказати N/A ? Тому що навіть не знаємо що писати у даті народження, де народився і тд
-
Друзі, якщо треба віза дуже швидко і є можливість поїхати на співбесіду закордон, то як перевірити слоти у різних країнах ЄС? Дякую 🙏
-
У меня ПАЛ пришел после биометрии, медицины и дозапроса. И вот уже месяц после тишина. Логика IRCC непонятна вообще.
-
Проблема в тому шо я писав в DHL, і вони мені сказали що паспорт ще їм не передавали
-
Хай буде якнайшвидше😉
-
І взагалі — на кожному кроці рекомендую телефонувати в консульство, бо інакше нічого не зрушить з місця
-
Ви надіслали чек сплати послуг DHL та ось цю заяву на електронну адресу консульства? Якщо так, то подзвоніть в консульство, бо часто вони пропускають імейли і не контактують з DHL
-
А продлить срок действия паспорт можно только если вы есть в резерве + Если нет консул не продлит паспорт . Все делают что бы Украинцам максимально усложнить жизнь. У них негласное правило нарушают закон и международное право. Мало у нас сложностей. Не едьте в Отаву там консул забыл зачем приехал и каковы его задачи. Неадекватная политика по отношению ко всем. Предвзятость надменность и профессионализм. Был два раза абсолютно негативный опыт. И самое ужасное что все молчат не петиций не возмущений обсолютно всех все устраивает
-
Підкажіть будь ласка може хто знає. Є ворк перміт і паспорт ,які разом закінчуються 04.2025 Які подальші дії і чи зможу я продовжити ворк перміт? Чи обов'язково робити той тест?
12 Jan 2024, 17:45
253204/433792
about a minute ago