PR CUAET
-
Можно ли получить новый WP на новый паспорт? Благодарю.
-
Доброго дня. В мене теж така ситуація. Заплатила за dhl з 22 серпня досі немає дій і відповіді з консульства. Напишіть якщо у вас будуть зміни. Бо не можу додзвонитися до консульства і на пошту не відповідають
-
отримали, багато хто, без ПР, все ок.
-
можна у аккаунті але лише 1 раз
-
Дякую! На вашу думку і з вашої інформації ідеальний кандидат - це ….. я подавалась взагалі без адвоката, але попередньо брала консультацію на життєдайність нашого кейсу у хорошого по відгукам. Мене не відмовляли, навпаки, сказали, що кейс сильний, шанси високі. Але знову ж таки, це лише думка, хоч і експертна)
-
2. Work Permit - Frequent or extended periods outside Canada might affect your eligibility for other programs, such as permanent residency, but not the work permit itself. Is being outside Canada for 6 months or more considered an extended period of time? Cause this could be the case.
-
Я все чекала дипломатичної пошти, потім вже замовила на dhl. Досі немає тренінгу і ніяких змін. Не можу додзвонитися до консульства. Оце очікування взагалі не ясне
-
А є тут люди котрі з 1 серпня чекають свого паспорту у консульстві в Едмонтоні?
-
у мене щось схоже, після меду було 2 до запита, від крайнього пройшов місяць. Сьогодні телефонував - сказали чекайте...
-
у мене було точно так саме, тільки мені сказали що бажано зачекати, і я просто зайшов рівно о 5 і взяв місця через місяць на двох.
-
Ого, то мені ще є над чим працювати:) Дякую 🙂