PR CUAET
-
Это по запросу от депутата пришел такой ответ
-
В мене 3 місяця
-
Так, подались 16 ноября и еще нет eligibility. А знакомя тоже 16 го подала и уже 3 недели как получила
-
-
Как ничего не значит? Был вопрос на каком этапе дело, дали такой ответ
-
Ви звичайно маєте право на свою думку для кого ця програма і як вона працює. Але ми вже маємо багато аплікацій з еліджибиті для батьків які не перебували і не перебувають у канаді. Більш того маємо кейси коли люди пишуть що їм по зараз не потрібен і вони не можуть за ним приїхати тому просять ірсс почекати і це теж допускається. Ба більше жодної відмови не було з причин про які ви пишите. Люди у польші навчання закінчують і не планують сюди приїзжати поки не закінчать враховуючи довги терміни розгляду. Міністр іміграції недооцінює українців просто. Хоча з такими халявними умовами програми досить складно вімовитись від того щоб бросити все у польші та бігом їхати до канади
-
Є новини, але зараз осінь дивлюсь ще в процесі. Навіть в нашій хронології є ecorp в серпні по гуманітарній з подачею в кінці жовтня
-
Скажіть будь ласка, якщо я приїхав в Канаду, і потім поїхав в Україні на 3 місяці, як мені тепер туристичну графу заповнювати? Писати, що я був три місяці в Україні? Як турист? Чи не писати нічого, бо це країна громадянства?
-
Ну я був за 10 років у Чорногорії, то там пишете статус… Турист
-
Так, дивилась по групам загальним, то є рухи) Індійці, філіппінці і тд пишуть про схвалення