Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Добрий вечір мене звати Артем Ми родина з 4 осіб 2 дорослих і 2 діток з України не що давно прилетіли до Вінніпегу,  7 місяців тому, в мене наявна 2 групи інвалідності з дитинства з всім офіційними документами з України і  підтверджена довідкою про інвалідності від лікаря в Канаді я хотів у вас запитати про наступне чи зможуть я податись на ПР по гуманітарній програмі буду дуже вдячний за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t546711354T Offline
    t546711354T Offline
    Viktoriia Hrytsenko
    wrote on last edited by
    Тобто як поділені провінції
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    В мене спочатку нічого не було, потім цей кружечок і потім майже відразу зʼявилась завтрішня дата. Але подивимось як далі буде
    1 Reply Last reply
    0
  • t546711354T Offline
    t546711354T Offline
    Viktoriia Hrytsenko
    wrote on last edited by
    Тільки вийшла з Едмонтона від консула, просив всім передати дуже дуже сильно записуватись по місцю проживання. Це по перше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. У мене так було. Спочатку було - Medical exam completed- August 15 , через пару днів дата пропала і був такий самий кружок , а потім через тиждень знову зʼявилась але вже - Medical exam completed- August 22
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Да уж, друзья. Обидно что все мои сообщения удалили. Ведь я в них обращался к Остапу для того чтоб он нам всем помог получить ответ. Если мы действительно получили первый отказ по программе - то это звоночек. Почитайте официальные заявления Фрейзера, посмотрите незамылиным взглядом на правила программы. Если человек побывает большое время за пределами Канады он может потерять статус временного резидента и может прийти отказ по заявке. (Рабочее разрешение будет действительно, но сам пр будет отказ. Это касается всех программ, не только конкретно этой). Получить элэджибилити - это еще не PR, до получения карточки многое может произойти, поэтому всем неверующим советую ждать и надеятся что ничего плохого не произойдет. Мне жаль, что многие из вас не смогли заметить рациональность в моих словах. Если вы когда-нибудь сталкивались с IRCC раньше вы бы поняли о чем я говорю, но видимо многим легче поверить в свою реальность, чем посмотреть на условия и правила под другим углом. Я никого не призываю принимать мою точку зрения как единственную правильную, но призываю всех подумать что может пойти не так, и как адресовать эти проблемы.
    1 Reply Last reply
    0
  • t546711354T Offline
    t546711354T Offline
    Viktoriia Hrytsenko
    wrote on last edited by
    І без комісії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    А ну так - ДПА вноситься. Але як почалася війна - то ДПА відмінили ніби
    1 Reply Last reply
    0
  • t487176209T Offline
    t487176209T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Дякую вам за відповідь! Підкажіть, чи не виникало питань, чому ви з Канади, а подаєтесь а Польщі? Збираюсь подаватись в Братиславі, сподіваюсь, буде все так само швидко, як і в Краукові.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Все залежить від вашої дружини. Вона може пройти по економічній програмі.? Якщо у неї теж проблеми, то можна розглядати, як останній варіант - гуманітарну програму. Інвалідність це не про гуманітарну програму, але це є одним із десятків факторів, які приймають до уввагги.
    1 Reply Last reply
    0
  • t546711354T Offline
    t546711354T Offline
    Viktoriia Hrytsenko
    wrote on last edited by
    Мій чек не прийняв, прийдеться в банк йти повертати гроші.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1180078433T Offline
    t1180078433T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    @maksimfo1 [503869845] попереджений (2 з 3). Причина: правила #7 Ви ігноруєте прохання На Вам надходять скарги. Хочете дискусії і надсилати повідомлення на цю тему - у флуд! Вся переписка була почищена. Дякуємо
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    User Maks has 2/3 warnings; be careful! Reason: Порушення правила #7 Ви ігноруєте прохання На Вам надходять скарги. Хочете дискусії і надсилати повідомлення на цю тему - у флуд! Вся переписка була почищена. Дякуємо
    1 Reply Last reply
    0
  • t546711354T Offline
    t546711354T Offline
    Viktoriia Hrytsenko
    wrote on last edited by
    По-друге в Едмонтон треба платити по місцю карткою, у них. Так їм потім найлегше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А♥️
    wrote on last edited by
    так я запитаю звісно, я буду вкінці вересня потім напишу сюди в мене не йде витяг про місце проживання для дорослого, пише що нема актульних даних але авторизую і все одно помилка це приклад тогл що цього нема в переліку консула але по факту вони це вимагають, а за 2 хвилини зайти в дію і зробити витяг не вдалось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Не щоб взагалі прибрати це правило з регіонами 😭 чи він боїться що всі хотять саме до нього на зустріч 😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t352360903T Offline
    t352360903T Offline
    Олександр Кирюшин
    wrote on last edited by
    А ви впевнені що то був консул, бо на сайті зовсім інший чоловік на фотографіях.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    В Оттаві мені відповіли що моїм дітям буде достатньо мого витягу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Питалися- я сказала, що в Торонто черга на 2 роки. А я приїхала з дитиною в Європу у відпустку - іду відпочивати в Хорватію і заодно вирішила пройти співбесіду. Нічого не казали. Вони там знають, що в Канаді проблеми з чергами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6033256194T Offline
    t6033256194T Offline
    Oksana Fedorova
    wrote on last edited by
    Я в черзі. Слоти бачу. Зловити не можу🙈
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.