PR CUAET
-
Не зовсім так. Дружина може пройти на ПР, пройдуть Манітобу, а ось на федеральному рівні його завернуть бо інвалідність, невідповідність. Тому і існує гуманітарна програма в якої він може просити зробити для нього виключення.
-
гуманитарные исключения можно просить по любому пункту в рамках любого заявления и любой программы: медицина, образование, документы. не обязательно ради одного пункта, как медицина идти в гуманитарную программу
-
Можете скинути силку на інструкції?
-
Дякую за пораду
-
такая же, как и за 6 мес или за 1 день. подать анкету и ждать решения
-
брехня, була черга, слоти бачила і один піймала, пока вісіла черга. слоти може не бачать бо не вчасно заходили, або не постійно оновлювали сторінку зі слотами у заплановані для слотів години.
-
Здравствуйте, подскажите какая процедура продления Визитор рекорд, если подали за 28 дней до окончания предыдущего (рекомендуют за месяц подавать)?
-
Это очевидно, но думаю зависит от того что именно за медицина.
-
можливо, ні в чаті, ні серед знайомих черга нікому нічого не дала.
-
Люди приходили і весь час питали як записатися
-
А коли Оттава слоти планує запостити
-
Але сам консул казав всім що та черга не працює
-
TR to PR
-
я мала чергу в торонто, бачила слоти і торонто і оттаву. спіймала оттаву.
-
Доброго вечора, я намагаюся приєднати мою аплікацію до облікового запису. Номери маю, а ось яку категорію програми вибрати не зрозумію. Підкажіть будь ласка 😊
-
Я так розумію що в моєму випадку можливо подавати документи на гуманітарну програму.
-
Це не мої слова, люди радили. Я також була в черзі і піймала, але Оттаву не бачила, а тоді були слоти.
-
Знайшов помилку після подачі, в славнозвісній імм5406е. Все виправив, як гадаєте, досилати зараз чи чекати на АОР. Багато хто помилявся бачив, відпишіться будь ласка як ви робили, куди досилали….
-
Ще черга багатодітних окрема на пів року вперед
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx Вот ссылка, заполняете форму, прикрепляете форму и объяснительное письмо, отправляете. Можно узнать какого числа подались на программу?
12 Jan 2024, 17:45
253590/434463
40 minutes ago