PR CUAET
-
Скажіть будь ласка 🙏 а важко записатися на біометрію?
-
Тобто інші я можу залишати просто пустими?
-
Саме так в першому полі
-
Там написано що в першому полі в якому можна писати вписати none і все
-
Ось тут наприклад
-
Ну люба інформація це вже рух вперед
-
NeoGenesis PDO Mono Threads for Face and Body Lift 20PCS (30G X 25.4mm) : Amazon.ca: Beauty & Personal Care www.amazon.ca/NeoGenesis-Mono-Threads-20PCS-25-4mm/dp/B09C6LTQF7
-
Я заповнювала по зразку на генеральний етап, раніше тут відео скидали і там просто пояснювали що пишемо none і все, решту полів не заповнювали, але ж у вимогах написано щоб всі поля були заповнені, тому думаю ставити там ще і n/a у кожному полі чи ні
-
Приехали в Канаду по Украинскому паспорту и свидетельству о рождении ребенка
-
Там, де не було інфи або не стосувалося нас, то ставили n/a
-
Всем, здравствуйте! Может кто-то подскажет информацию . Приехали в Канаду по одноразовой визе ( не фоил) . Спустя 8 месяцев нам изготовили паспорта . Какие мои дальнейшие действия ? Как я понимаю , нам нужно сделать новую визу и переделать Ворк Пермит … куда обращаться по этому вопросу? Заранее благодарю 🙏
-
Запитання до экспертів! Я подаюсь через сестру але моі батьки тем мають громадянство Канади але тимчасово знаходяться в Украіні. Питання - яку адресу вказувати в іх секціі? Канадську чи Украінську?
-
Підкажіть, будь-ласка, коли заповнювали заявку, Ви скрізь ставили n/a? Наприклад у мене є пусті поля там де мембершип, армія і ТД і тп. Підкажіть, як Ви робили?
-
Дякую)). Ми скоро здамо біометрію і будемо чекати. Буду повідомляти про новини. Доя статистики)
-
Анна, Вив нас першопрохідник) ми всі з вами чекаемо і переживаемо)
-
Ви думаєте, що це вже успіх? Я ж не розуміла, навіть, коли це має статися🤷🏻♀️
-
Вау вау вау 🤩 Вітаю 🎉
-
А скільки часу минуло з подачі анкети?
-
Доброго вечора.Цікавить питання про воззʼєднання з сімʼєю.Є тут консультант тільки по цьому питанню,провінції Онтаріо.
-
Большое спасибо за подробный ответ. Мы отправили 31го. Ждём. Появляется какое-то понимание о сроках.
12 Jan 2024, 17:45
25381/467622
about a minute ago