PR CUAET
-
О, омбудсмену я би теж написала. Вони працюють на рівні провінцій чи міст? Як його/її шукати?
-
Вітаю , підкажіть чи потрібно заповнювати якусь заяву щоб не забирали старий паспорт ? При подачі на новий
-
Доброго дня! Можливо хтось може допоможе з імміграційним консультантом, який може оформити туристичну візу в Канаду з України .Звісно перевіреного та надійного.Буду дуже вдячна.
-
А если встать на консульский учет здесь, может таким образом получится продлить паспорт
-
У нас за 10днів 😂
-
достатньо балів типу для знижки у внз?
-
Доброго дня! Можливо хтось може допоможе з імміграційним консультантом, який може оформити туристичну візу в Канаду з України .Звісно перевіреного та надійного.Буду дуже вдячна.
-
У відсотків 90 такий варіант проходить без проблем.
-
дія з перекладом у нотаріуса рахується як валідний вариіант?
-
Є Дія, є багато фірм які займаються витреьувнням таких довідок. На ваш вибір
-
Дякую
-
Так, потрібно. Коли скажете віце-консулу про бажання залишити паспорт (можуть спитати підстави - наприклад, діюча віза) він має дати заповнити заяву.
-
Вроде как только IMM0008 нужно им заслать. Убрать галочку с Accompany и ниже описать причину. С IMM5406 они эти галочки убрали. Там нечего меня.
-
дякую 👌
-
Хіба по гуманітарці можна бачити якісь апдейти? Лише листи на електронку.
-
Якщо Ви продавались на ворк перміт, то можна просто заглянути вже на апрувнуту заявку і побачити коли була остання зміна біометрії саме там, а якщо не продавались раніше, то можна ще тут глянути onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/extapp/bioStatusQuery
-
Що Ви маєте на увазі? Людина написала, що у її чоловіка вкрали паспорт як раз перед біометрією. Звісно, що й надалі потрібен паспорт. Так, треба їхати і робити паспорт.
-
Ви маєте на увазі піти GCKey і там глянути?
-
дзвонити можна там автовідповідач щось скаже, але я на то не орієнтувався би
-
Як мінімум чи оновилась біометрія ви можете побачити, я про це не знала, а після отримання листа, що вони не отримали біометрію знайшла як можна це контролювати
12 Jan 2024, 17:45
253826/431453
4 minutes ago