PR CUAET
-
ну я в хронології ще року не бачив.
-
Підкажіть будь ласка такі моменти: (я планую летіти в У робити паспорт старий закінчиться в Квітні) 1. Чи пустить мене Лот на літак? Якщо ні, як це виглядає? (Може щось вплинути на їх рішення? Типу запис на виготовлення паспорту чи ще щось?) 2. Якщо впустять і я вже зновим паспортом буду летіти назад то чи впустять мене знову ж таки на літак в Лютому з візою і паспортом до Квітня але ще + новий пустий паспорт? Дякую!
-
мені здається, але я не впевнений, що вони були по Ukrainian Family Reunification, там інколи теж дуже довго.
-
Пишу в особисті.
-
Дякую, щось не зовсім зрозумів про результат, який. Тобто відправляю я виправлену форму зараз через вебсайт, значить моя форма буде додана до моїх документів і дата буде зафіксована скажімо від сьогодні. Коли почнуть розглядати і побачать помилку то подивляться чи не надходило якесь виправлення. Я лише переживаю що за помилку можуть повернути анкету, а програма вже скоро закривається. Зазвичай просять додаткові документи та хто зна. Коротше сам спитав сам собі і відповів)) мабуть надішлю не чекаючи АОР. Як буде аор може ще раз відправлю щоб вже остаточно.
-
Користувач @makss9012 [503869845] попереджений (3 з 3) • Причина: попередження в чи і пʼятницю. Вже н-нне порушення правила #7 Переписка видалена • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 07/10/2024 22:04
-
That's 3/3 warnings; Maks is temporarily muted for 30 days! Reasons: 1: Порушення правила#7 Попередньо #5 2: Порушення правила #7 Ви ігноруєте прохання На Вам надходять скарги. Хочете дискусії і надсилати повідомлення на цю тему - у флуд! Вся переписка була почищена. Дякуємо 3: Були попередження в чи і пʼятницю. Вже н-нне порушення правила #7 Переписка видалена
-
Привіт! Хто знає де можна взяти сонцезахисні окуляри по хелс бенефітс?
-
Всім доброго дня! Хто отримував новий ворк перміт після апруву як ви отримали фізичну бумажку?