PR CUAET
-
Доброго вечора.Цікавить питання про воззʼєднання з сімʼєю.Є тут консультант тільки по цьому питанню,провінції Онтаріо.
-
Не знаю, побачимо. Десь читала, що там додали штат для опрацювання аплікацій. Але це можуть бути просто плітки. Побачимо, як воно буде.
-
Ні, у нас батьки громадяни Канади. В день завантаження аплікації ми отримали листа, що аплікація успішно сабмітед. Без номера справи. Сьогодні отримали вже підтвердження того, що аплікація на перманент резидент отримана IRCC з датою, коли завантажували (28.10.) і вже присвоєно номер аплікації. Одразу д прийшли запрошення на біометрію. Тобто з дня завантаження до листа з підтвердженням і номером справи - 10 днів
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, якщо по програмі на провінційному рівні потрібно підтвердити лише шкільний атестат, чи запросять потім підтвердження дипломів про вищу освіту на федеральному рівні? Було б добре знати своєчасно та зробити документи як потрібно. Заздалегідь дякую)
-
Нужен совет: Когда заполял анкету на визу указал год работы в компании, хотя проработал там два года, думал что они меня официально трудоустроили со второго года. Сейчас загрузил справку из пенсионного фонда ОК-5 и оказалось что у меня опыт работа в этой компании 2 года. Теперь не понятно что указывать при подаче на ПР, заявлять опыт работы 1 год как в визовой анкете или 2 года как из справки из пенсионного фонда? Не хочу чтобы были расхождения в моей ПР файле.
-
Дякую за відповідь!
-
Прикладывайте все по чек листу. Если в чек лист есть требование референсы с предыдущих мест работ, то да, если такого нет, то не надо
-
На то она и экспресс))) но блин, 1 день, это прям рекорд)
-
forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=dqhRWnvsxk2SCiETT_PU2VTxzsRkLzlKvsv3KXd2AbFUQ0FTV1gzU0hMTFdIREcyRVVCRFlNTERXNC4u
-
Ви повинні зробити переклад на англійську мову і прикріпляти і скани оригіналів , і скани перекладів
-
@OstapBosak ,підкажіть, будь ласка,скільки часу дається на в'їзд в Канаду після апрува ПР,щоб його отримати. Пам'ятаю,що читала тут про 6 місяців
-
Це ви не зрозуміли мою відповідь. Я пишу про оба терміна. Прочитайте ще раз. До речи - вам же було сказано обходити мене десятою дорогою і ви відповили «ок». Навіщо зараз лізите знову з вашим повним не розумінням написанного? А ще прочитайте відповідь іншого модератора, який вміє читати та розуміти. t.me/prcuaet/1783/22173