Скажіть будь ласка, чи є якась допомога від держави для людей пенсійного віку (75 років). Мама приїхала кілька років назад і отримала тільки одноразову допомогу в розмірі 3 тисяч. Не працює. Дякую.
Я думаю чи принципо це офіцеру чи ні.
Бо з одного боку цец портал потім зовсі не потрібен. А з іншого канадці зациклені на персональній прайвасі саме тому для аплікації можно додати і репрезентатіва і згоду надсилати інформацію якійсь іншій людині
Як сказав Остап то є невелкий відсоток аплікацій які пропускають і йдуть далі. Процесс цей рандомний і нічого поганого окрім нервового очікування не має. Ні дзвінками ані зверненням до депутата ви це не прискорите
Дякую за Вам за таку змістовну відповідь! Дуже цікаво, я не знала, що таке є. У нас в Отавві є Adult High school, це теж школа для дорослих, кому потрібно кредити добрати. Але про онлайн можливість у нашій школі не чула.
А как проверять по автоответчику под Скажите пожалуйчта? Я как звоню предлагает соединиться с кол центром, ввожу только UCI. Может что то не так делаю? Благодарю
офицера интересует то, что в анкете, а не то, что написано у вас в логине и пароле к кабинету.
вы когда вебформу заполняете или звоните говорящим головам, они у вас спрашивают uci, имя, дату рождения, а не логин и пароль кабинета