PR CUAET
-
А как проверять по автоответчику под Скажите пожалуйчта? Я как звоню предлагает соединиться с кол центром, ввожу только UCI. Может что то не так делаю? Благодарю
-
як так одні вже отримали до нас, одні вже після нас,декілька місяців думала що це гаразд, але вже 10 місяць бачу що проблема найбільше з листопадом
-
Вы когда подались?
-
офицера интересует то, что в анкете, а не то, что написано у вас в логине и пароле к кабинету. вы когда вебформу заполняете или звоните говорящим головам, они у вас спрашивают uci, имя, дату рождения, а не логин и пароль кабинета
-
Ласкаво просимо до клубу 😞 нас тут з кожним днем стає все більше і більше, на жаль
-
То вже 8 вересня, це без 11 днів 4 місяці і є
-
Грудень також багато пропусків, при тому наприклад 12 грудня декілька людей з групи отримали аор, а 3 людини ні 😭
-
Если бы только АОР получить. Я и год не против подождать, чтобы получить портал 1 :)
-
А хіба діти не повинні прожити в Канаді теж 18 місяців?
-
та якби принаймі шось рухалось за ті 10 місяців
-
Якщо вас це заспокоїть то вони пропускають не тільки аор а і еліджибиті з порталами.
-
Так, я працюю в Едмонтоні
-
після подачі через 10 міс здасте біометрію, потім ще рік будете чекати pr, в цей час буде дозапит документів. це майже все
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, в групі є кроки які мають бути після подачі?
-
Вітаю! На початку вторгнення я на місяць виїждждала в Польшу, маю це внести в travel history, але який purpose of travel вказувати? Дякую)
-
Дякую
-
Тут ще є таке питання чи оновлені дані до 16 липня бо в резерві пише відмітка дані оновлені вчасно. На це теж можуть звертати. увагу.
-
Цей номер 18882422100? Там майже усюди 1 треба обирати
-
Маю великі сумніви, під час ковіду тим хто втратив роботу платили майже 60% від зп, ця страховка є у будького в альберті. Ті хто став наркоманом та бомжем - це люди які свідомо зробили саме такий вибір
-
Так дуже дякую, зараз ще раз спробую
12 Jan 2024, 17:45
254066/429367
less than a minute ago