PR CUAET
-
Прикладывайте все по чек листу. Если в чек лист есть требование референсы с предыдущих мест работ, то да, если такого нет, то не надо
-
На то она и экспресс))) но блин, 1 день, это прям рекорд)
-
forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=dqhRWnvsxk2SCiETT_PU2VTxzsRkLzlKvsv3KXd2AbFUQ0FTV1gzU0hMTFdIREcyRVVCRFlNTERXNC4u
-
Ви повинні зробити переклад на англійську мову і прикріпляти і скани оригіналів , і скани перекладів
-
@OstapBosak ,підкажіть, будь ласка,скільки часу дається на в'їзд в Канаду після апрува ПР,щоб його отримати. Пам'ятаю,що читала тут про 6 місяців
-
Це ви не зрозуміли мою відповідь. Я пишу про оба терміна. Прочитайте ще раз. До речи - вам же було сказано обходити мене десятою дорогою і ви відповили «ок». Навіщо зараз лізите знову з вашим повним не розумінням написанного? А ще прочитайте відповідь іншого модератора, який вміє читати та розуміти. t.me/prcuaet/1783/22173
-
Ну так. Так і написано було в інструкції
-
Вопросы к адвокату: been refused admission to, or ordered to leave, Canada or any other country or territory? (в заявке на куаэт я указал нет, но мне отказали во вьезде в Венгрию из-за временного коридора) Вопрос: Что мне указывать и как лучше повести себя?
-
Так, звичайно. Ми заповнили форму для мами, а вона роздрукувала і підписала її у нотаріуса.
-
Да, мы просто перевели, все прокатило.
-
Щойно прийшов запит на біометрію 🤓