PR CUAET
-
3 роки?
-
Так
-
Ну не сказала б. На тірі від 0 до 3 не потрібна англійська а достатньо листа від роботодавця. Просто я не можу казати за якісь конкретні кейси, тільки за наш. Не хочу дисінформувати вас. Якщо хочете знати напевне то мабуть краще взяти консультацію. У кожного різна ситуація.
-
Ні, це не важливо для консульства. Навіть взагалі неоновлені дані але з резервом їм підходять
-
Так а перед продовженням wp потрібно паспорт новий бо у дитини в квітні закінчується і як зі школою, якщо так все довго розглядають?
-
я не очень хорошо знаю gckey. насколько мне известно, то там можно прилинковать по сути любую анкету, так же как любую анкету можно перетащить из одного gckey кабинета в другой. значит, gckey это тоже оболочка, платформа для 'просмотра' анкеты, которой просто надо где-то 'жить'
-
Наразі даюиь за кінець грудня AOR. Можете час відч асу пробувати link my application в GcKey профайлі. Там може бути файл Ваш під TR to PR а листа з AOR і не прийти. В мене рідко таке але буває
-
Погоджуюсь з Ксенією, краще візьміть консультацію, тим більше Wes може зайняти 3-4міс.
-
Так залінкувати технічно не має проблем . Про те що є така людина як репрезентатив для ірсс яка отримує усі апдейти замість апліканта. Але ж що простіше чим віддати пароль до акаунту іншій людині і не заповнювати анкету репрезентатів. Тобто для канадців якби не припустимо щоб хтось за апліканта читав апдейти. Чи я собі вигадаю це)
-
Спочатку зареєструйтеся на сайті Wes і оплатіть, а далі будуть інструкції як і що робити на сайті Імідж Центру. www.wes.org/
-
теж цікаво
-
А по якою програмі ідете?
-
Я вибачаюсь не побачив назви топіку, це ж фємелі реюніон. Я говорив про SK під sask experience займає у середньому 8 - 10 міс отрианчч ПР
-
Это достаточно просто зарегистрироваться в приложении?
-
Доброго вечора всім. Підкажіть будь ласка, очікуємо документи на фед етапі зараз і я працюю фулл тайм. Який мінімум годин офіційно роботодавець має мені надати?
-
вартість?
-
Ну так економічні бистріше апрувять. Нашу у гуманітарному офісі роглядають отже незважаючи на те що офіційних термінів не має тим не менше реальні сроки для тих хто подавався не уперші 2 місяця зараз такі ж самі як і для гуманітарки
-
Привіт! 🙋♀️ я по цій програмі в кінці лютого подавалась через common law partner 👥 якщо є питання можете звертатися :)
-
Всем привет. Нужно перевести свидетельство о рождении с украинского на англ для подачи на пр. Подскажите хорошего специалиста, пожалуйста
-
Можна навіть без реєстрації запросити витяг тут: diia.gov.ua/services/vijskovo-oblikovij-dokument Якщо Ви є на обліку – вітаю! Якщо ні, нажаль на сьогоднішній день немає жодного механізму окрім особистої присутності у ТЦК це виправити. Бажаю удачі!
12 Jan 2024, 17:45
254132/426689
5 minutes ago