PR CUAET
-
я не очень хорошо знаю gckey. насколько мне известно, то там можно прилинковать по сути любую анкету, так же как любую анкету можно перетащить из одного gckey кабинета в другой. значит, gckey это тоже оболочка, платформа для 'просмотра' анкеты, которой просто надо где-то 'жить'
-
Так залінкувати технічно не має проблем . Про те що є така людина як репрезентатив для ірсс яка отримує усі апдейти замість апліканта. Але ж що простіше чим віддати пароль до акаунту іншій людині і не заповнювати анкету репрезентатів. Тобто для канадців якби не припустимо щоб хтось за апліканта читав апдейти. Чи я собі вигадаю це)
-
теж цікаво
-
А по якою програмі ідете?
-
Я вибачаюсь не побачив назви топіку, це ж фємелі реюніон. Я говорив про SK під sask experience займає у середньому 8 - 10 міс отрианчч ПР
-
Это достаточно просто зарегистрироваться в приложении?
-
вартість?
-
Привіт! 🙋♀️ я по цій програмі в кінці лютого подавалась через common law partner 👥 якщо є питання можете звертатися :)
-
-
@OstapBosak здрастуйте пане Остапе.Не могли б ви підказати по job offer? В мене в job oferi, на самому початку написано "Employment Agreement",а далі розписано години,фул тайм...и таке інше. Чи підходить такий контракт для подачі по експрес ентрі? Чи він має обов'язково називатись "offer of employment",або якось інакше?
-
❔❔Як уникнути помилок на шляху до отримання PR❔❔ Процес імміграції до Канади може бути складним, але завдяки письмовим рекомендаціям від експертів можна уникнути більшості помилок. Somira Canada Group підбере персональну програму для вас, зважаючи на вашу ситуацію. І найкраще, що ця послуга коштує всього 4️⃣5️⃣💲. Варто знати більше! Заповніть форму про себе за посиланням і ми зробимо це якнайшвидше. welcome-to-canada.org/pr_canada/
-
Vera перенесено у гілку Експрес Ентрі
-
@OstapBosak здрастуйте пане Остапе.Не могли б ви підказати по job offer? В мене в job oferi, на самому початку написано "Employment Agreement",а далі розписано години,фул тайм...и таке інше. Чи підходить такий контракт для подачі по експрес ентрі? Чи він має обов'язково називатись "offer of employment",або якось інакше?