PR CUAET
-
ви робили по інструкції? так виглядає що ви не ту програму обрали
-
Тісний світ 🙈😅
-
Прорахуйте. Якщо ви набрали 1560 годин/рік - так Ваша орг / ви має найняти міграційного консультанта тоді для вирішення цього питання
-
Депортація може відбутися в країну з якої ви прилетіли/перетнули кордон. Це є в практиці міжнародній
-
Згідно з інформації яку зміг знайти, в такому випадку мають залишити та надати хоч якийсь дуже обмежений але статус в Канаді, хоча без паспорта взагалі не маю розуміння як може бути, рідна держава попіклувалась як слід та подумала наперед як завжди 😁 якщо хтось з консультантів міг би відповісти був би дуже вдячний
-
Люди, які перекладали документи в Україні, такі як довідка про відсутність судимості/свідоцтво про народження/свідоцтво про шлюб/ і відправляли їх на переклад в електронному варіанті, чи виникали у вас проблеми з цими перекладами? На таких перекладах нотаріус підтверджує переклад і перекладача, але не підтверджує того факту, що копія документа, з якої зроблений переклад, відповідає оригіналу документу.
-
Toronto: Available slots on: 2024-09-19
-
Добрий вечір. Питання складне, але може хтось знає. В мене є квартира в окупованій території. Є родичи там. Хотіла би якось на них оформити довіреність. Сусід каже - цікавляться моєю квартирою. Те що мені сказали- треба їхати туди і отримувати паспорт Росії. І потім переоформлювати все. Але цікаво, може у кого є досвід якщо канадський нотаріус оформить довіреність і зробити апостиль ітд.
-
Aid non-express, подала на федеральний в жовтні 2023, досі немає FD, відповідь одна - чекайте🤷♀️
-
Прийшов запит на цю форму. Тож не можу сказати чи можливі інші варіанти. Дечь в чаті зустрічав варіанти виходу. Пошукайте запитом по назві формі.
-
Ох, дуже прикро, надіюсь це все буде добре.