PR CUAET
-
Дякую
-
Доброї ночі. Дитина народилася в Канаді. Назвали Вікторія. Тай записали у заявці на Хелс карту Victoria . В процесі свідоцтво народження. В мене питання - чи правильно написане ім'я ? Адже моє ім'я Лілія в закордонному паспорті написане Liliia, не Lilia. А в Канаді Victoriia ніде не бачу . Чи не буде у дитини в майбутньому проблем при виготовленні українського закордонного паспорта з іменем Victoria ?
-
Замовив ноутси, сподіваюсь хоч щось проясниться. Підкажіть, будьласка, приблизні терміни ноутсів.
-
Дозапит мілітарі в липні був з Сідней, після того тиша. Рівно місяць чекала на ноутс
-
Доброї ночі. Дитина народилася в Канаді. Назвали Вікторія. Тай записали у заявці на Хелс карту Victoria . В процесі свідоцтво народження. В мене питання - чи правильно написане ім'я ? Адже моє ім'я Лілія в закордонному паспорті написане Liliia, не Lilia. А в Канаді Victoriia ніде не бачу . Чи не буде у дитини в майбутньому проблем при виготовленні українського закордонного паспорта з іменем Victoria ?
-
-
Ні, нічого зрозуміліше не стало
-
Со слов канадки , которая работала преподавателем много лет в колледже, который как раз возле центра для наркоманов в Калгари их как раз после 20го стало очень много, до этого было намного меньше. Альберта кстати платит не очень долго по-моему от4 до 8 месяцев в зависимости от стажа.
-
Доброго вечора. Тільки приєдналася до групи. Підкажіть, будь ласка, краще подаватися самому чи через консультанта? В кого який досвід? Бо з консультантом дуже дорого виходить, але розумію, що з ним буде менше ризиків і надійніше. Дякую!
-
Доброго! А якщо слот чоловік передасть дружині, я так розумію через документи типу свідоцтво про шлюб, це можна. То більше нічого для цього не потрібно? Все ок?
-
Якщо ви готові інвестувати годин 10-20 свого часу, вмієте уважно читати і слідувати інстркціям, то подати самостійно я б сказала більш надійно саме для цієї програми. Бо тільки ви зацікавлені в результаті. Програма найелементарніша з того що буває. Лише якщо ви зовсім не знаєте англійської, не вмієте працювати з документами, компʼютером, і не маєте вільного часу - тільки тоді варто по цій програмі звертатися до консультанта. Це моя думка.