PR CUAET
-
Доброго вечора. Тільки приєдналася до групи. Підкажіть, будь ласка, краще подаватися самому чи через консультанта? В кого який досвід? Бо з консультантом дуже дорого виходить, але розумію, що з ним буде менше ризиків і надійніше. Дякую!
-
Доброго! А якщо слот чоловік передасть дружині, я так розумію через документи типу свідоцтво про шлюб, це можна. То більше нічого для цього не потрібно? Все ок?
-
Якщо ви готові інвестувати годин 10-20 свого часу, вмієте уважно читати і слідувати інстркціям, то подати самостійно я б сказала більш надійно саме для цієї програми. Бо тільки ви зацікавлені в результаті. Програма найелементарніша з того що буває. Лише якщо ви зовсім не знаєте англійської, не вмієте працювати з документами, компʼютером, і не маєте вільного часу - тільки тоді варто по цій програмі звертатися до консультанта. Це моя думка.
-
Дякую!
-
Да, у нас даже ничего не проверяли; зашли вместе с женой, сказал, что мне очевидно, ничего не светит, поэтому вот, занимайтесь ею.. 🤷🏻♂️
-
Дякую!
-
От финансов зависит, наверное
-
Попалась вот такая информация. Вдруг, кому-то актуально: Якщо ви маєте візу та work permit за CUAET, ви маєте можливість отримати безкоштовний доступ до платних курсів на Coursera на рік, а то й на довше. Це можливість як отримати безкоштовну освіту, так і мати відповідні сертифікати від найкращих університетів, які розміщують свої програми на платформі Coursera. Як це зробити. To obtain free access to Coursera courses as a refugee (CUAET in our case): 1. Visit the Kiron organization page: Kiron - Coursera for Refugees. 2. Complete the required steps listed on the page. You can use your existing Coursera account (ensure you use the same email address as your Coursera registration). 3. As a document, you can upload your Work Permit. 4. After a couple of weeks, your Coursera account will display the "Kiron" logo, granting you free access to Coursera courses.
-
Интересно, еще не видел такого. А вы же его службу, я так понимаю расписывали, все года и должности? Интересуюсь так как сам 13 лет отработал в полиции, все должности указал, но теперь думаю что может и мне такое придет.. держите в курсе пожалуйста как оно будет и успехов, надеюсь все пройдет гладко.
-
Підкажіть будь ласка, чи можна оформити закордонний паспорт в іншій країні, якщо проживаєш в Канаді? Наприклад Мексика? Тому що знаю що деякі консульства в США не приймають оформлення документів, якщо проживаєш в Канаді. Чи були у когось такі кейси?