PR CUAET
-
От финансов зависит, наверное
-
Попалась вот такая информация. Вдруг, кому-то актуально: Якщо ви маєте візу та work permit за CUAET, ви маєте можливість отримати безкоштовний доступ до платних курсів на Coursera на рік, а то й на довше. Це можливість як отримати безкоштовну освіту, так і мати відповідні сертифікати від найкращих університетів, які розміщують свої програми на платформі Coursera. Як це зробити. To obtain free access to Coursera courses as a refugee (CUAET in our case): 1. Visit the Kiron organization page: Kiron - Coursera for Refugees. 2. Complete the required steps listed on the page. You can use your existing Coursera account (ensure you use the same email address as your Coursera registration). 3. As a document, you can upload your Work Permit. 4. After a couple of weeks, your Coursera account will display the "Kiron" logo, granting you free access to Coursera courses.
-
Интересно, еще не видел такого. А вы же его службу, я так понимаю расписывали, все года и должности? Интересуюсь так как сам 13 лет отработал в полиции, все должности указал, но теперь думаю что может и мне такое придет.. держите в курсе пожалуйста как оно будет и успехов, надеюсь все пройдет гладко.
-
Підкажіть будь ласка, чи можна оформити закордонний паспорт в іншій країні, якщо проживаєш в Канаді? Наприклад Мексика? Тому що знаю що деякі консульства в США не приймають оформлення документів, якщо проживаєш в Канаді. Чи були у когось такі кейси?
-
Гарно дякую🫶
-
Можна зробити і у США, тут пару людей ділились особистим досвідом, місто точно не пам’ятаю, пошукайте по пошуку. У іншій країні можна зробити, але звʼязуйтесь з консульством перед тим, як планувати поїздку, щоб виявити всі нюанси. В квітні в Португалії можна було зробити пришвидшений, але я не знаю, чи зараз там є ця опція.
-
Прикольно. Якщо робити витяг через Дію, воно підтягує дані з Реєстру виборців. Якщо через Оберіг+ - звідкись з іншого місця. У першому випадку я - знятий з обліку, у другому на обліку, але без жодних даних))
-
Тут в чаті писав чоловік, що робив у Чикаго
-
Ну у вас с моей мамой в один день . Мы тоже 26 декабря подали и 6 AOR с биометрией