PR CUAET
-
Номинацию от какой провинции получили?
-
t.me/prcuaet/149
-
Напишіть своє питання в гілці Альберта. Вам швидко відрапортують
-
Є гілка AOS. Там усі лінки та інформація
-
Альберта, провінційна програма
-
Все залежить від програми
-
Пишіть локацію
-
Добрий день, поділіться будь ласка посиланням на перелік професій які підходять для отримання PR для іммігрантів. Тільки починаю свій шлях до PR. Дякую.
-
Ви по фойлз візі приїхали?
-
Ви взагалі не зрозуміли питання жінки,мова йшла не про продовження пр
-
Може все залежить від клінікі та й за 1,5 роки могло щось змінитись 🤷♀️
-
Мені дали просто усі направлення на респшені і без зустрічі... і тепер думаю "А що так можна було"😅
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, чи потрібно прикріплювати референс з попередніх робіт в інших країнах при подачі на фед. етап, якщо йдеш по провінційній програмі? Для прикладу я працювала декілька років вчителем в Україні, а потім майже рік в Данії, однак референсу з данії у мене немає. Чи потрібен він обовʼязково? Теж саме стосується чоловіка. Я головний заявник, чи потрібні референси з його попередніх робіт?
-
Я, коли проходила, то зустрічалась з доктором, він оглянув та задав питання, дав направлення на кров и рентген.
-
Доброго дня,щось я вже заплутався,для програми "Імміграція через родичів у Канаді" підходить витяг з дії?чи треба через консульство робити довідку про несудимість? дякую
-
Є гілка "Зміна ноку після номінації", там є інформація. Звісно вам треба повідомляти про таке офіцерів.
-
Ні, якщо ви йдете через non-express entry, то ніяких балів.
-
Тема оффтоп з питання IME. Усім привіт. Хотів спитати, нещодавно прийшов до клініки, щоб пройти медичний огляд, меня дали направлення щоб здати кров та X-ray але з самим доктором мені сказали зустрічатися не треба бо я українець і доктор просто отримає результати. Скажіть чи це так, чи це якась не правильна процедура?
-
Може хто знає, якщо подалися вже на провінційну номінацію, чи можна піти на підвищення по роботі атже нок зміниться? Чи при подачі на федеральний етап ця інформація не потрібна
-
Скажите пожалуйста, я правильно поняла: никакие баллы на федеральном этапе набирать не надо?
12 Jan 2024, 17:45
25439/474652
5 days ago