PR CUAET
-
Хто такі трейди? 🤔 можливо я не розібралась в темі
-
Так. Мiй депендент
-
Це все звісно комбінаторика. Хтось вчить англійську, хтось шукає роботу за межами ГТА. Також прохідні різні для різних професій. Для трейдів часто і 35-37 балів хватає
-
Так
-
Я не знаю як. Бо без екзамену по англ мені не вистачає балів. Треба хочаб 7 балів. Бо лише 3 бали за проживання в GTA
-
По супроводжуючому документи питати по персонал історії не будуть. Хіба що держ, чи мілітарі служба була
-
Ми говоримо про Ontario Nominee Program?
-
Окремо і обох
-
Професій руками (столяри, інсталятори, зварщики і тд). Там з 30 НОКів популярних. Притому є досить прості НОК, як суперінтендантм і різноманітні інстолери, і таких робіт велика купа. Дівчатам часто простіше в мед саппорт, наприклад 33109
-
Пишіть в приват. З радістю допоможу
-
Справа в тому що я обговорювала цю програму з консультантом рік назад. Він мені сказав що оскільки моя зарплата нижча середньої по ринку праці я не можу виконати умову програми і податися. Інша консультант сказала что програма «мертва» і на неї взагалі не варто ставити. Таким чином я закрила для себе це вікно можливостей
-
Спочатку на новий перміт по КУАЕТ, і тоді вже на нову візу ближче до літа 2025
-
А ви в Канаду за туризмом їдете, на Ніагару дивитися? Чи ви тут можливо таки тимчасово живете по КУАЕТ?
-
Напишіть в приват
-
Не повинен оскільки по цій програмі не потрібен offer чи постійна робота. Це програма вас кваліфікує чисто по балах які ви набрали за свою біографію
-
Цей же паспорт чи роблять новий? Мене цікавить продовження паспорту для того щоб продовжити WP, тому що WP до квітня 2027 а паспорт до жовтня 2027. Я збираюсь подавати на новий(продовження).
-
Умовно так. Але в контракті достатньо щоб не було якоїсь конкретно визначеної дати кінця роботи, і це вже буде вважатись перманент. Тобто це не мусить бути прямо словами написано перманент
-
Я не зрозуміла про номінальні години
-
Без відповідного дозволу від матері на жаль ця дитина з вами залишитись в Канаді не може
-
Якщо зарплата - це єдина проблема. Тут є два методи вирішення. Якщо у вас наприклад річна зарплата і роботодавець готовий підкрутити вниз ваші номінальні години таким чином можна до 30% погодинної ставки витягнути вверх. Другий варіант на жаль означає пошук іншого роботодавця з кращою зарплатою в тій самій професії
12 Jan 2024, 17:45
254521/457779
2 minutes ago