PR CUAET
-
Спочатку на новий перміт по КУАЕТ, і тоді вже на нову візу ближче до літа 2025
-
А ви в Канаду за туризмом їдете, на Ніагару дивитися? Чи ви тут можливо таки тимчасово живете по КУАЕТ?
-
Напишіть в приват
-
Не повинен оскільки по цій програмі не потрібен offer чи постійна робота. Це програма вас кваліфікує чисто по балах які ви набрали за свою біографію
-
Цей же паспорт чи роблять новий? Мене цікавить продовження паспорту для того щоб продовжити WP, тому що WP до квітня 2027 а паспорт до жовтня 2027. Я збираюсь подавати на новий(продовження).
-
Умовно так. Але в контракті достатньо щоб не було якоїсь конкретно визначеної дати кінця роботи, і це вже буде вважатись перманент. Тобто це не мусить бути прямо словами написано перманент
-
Я не зрозуміла про номінальні години
-
Без відповідного дозволу від матері на жаль ця дитина з вами залишитись в Канаді не може
-
Якщо зарплата - це єдина проблема. Тут є два методи вирішення. Якщо у вас наприклад річна зарплата і роботодавець готовий підкрутити вниз ваші номінальні години таким чином можна до 30% погодинної ставки витягнути вверх. Другий варіант на жаль означає пошук іншого роботодавця з кращою зарплатою в тій самій професії
-
Наприклад до початку цього року по Онтарійській програмі проходили лише it трейди та медики. Зараз як не дивно якраз it вже не було з зими, але зробили тепер нову категорію набирають купу різних адміністративних професій
-
В мене 22212. Я в категорії Other. Маю вже 2 роки досвіду
-
Крім того всі ці речі досить стрімко міняються особливо цього року.
-
Якщо підбирати програму саме під вашу конкретну ситуацію то можливо вони були праві. Мій підхід дещо інший. Я розумію що часто отримання статусу переважає короткострокові питання кар'єри чи навіть місця проживання. Відповідно якщо ми бачимо що на вашу поточну ситуацію варіантів немає. Я принаймні стараюся підібрати всіх хоча б потенційно можливі варіанти для того щоб ви мали інформацію і розуміли чи є зміст наприклад міняти роботу чи місце проживання якщо це для вас більш ефективний спосіб отримання статусу
-
Дякую, плануємо скоро подаватись на бспнп, думаю що краще
-
Мої знайомі, які зареєструвалися по бєзнадьогє так і отримали цей шанс. Але там же треба підтягнути мову хоча б на 6 по celpip. А народ не хоче цього робити в більшості.
-
Если в тренинге написано, что доставлено Вам осталось только дождаться когда обратный конверт с трекингом поедет, у супруги конверт назад поехал спустя 3 месяца. На электронную почту консульства в Эдмонтоне писать нет смысла - ответа не дождетесь)
-
Перечитайте умови програми чи там не підходять однорічні контракти. Багатьох провінціях одного року достатньо. Зараз просто немає під руками де подивитись
-
Там наче в самій номінації про це пишуть, знизу десь
-
Ця дитина з вами в Канаді чи за кордоном?
-
Можна просити змінити дитину з супроводжуючої на не супроводжуючу
12 Jan 2024, 17:45
254532/457143
3 minutes ago