PR CUAET
-
Дякую дуже Вам !!!
-
Тобто факт що я не вказала його як Accompanying ніяк не повпливає на його одержання документів? Нічого змінювати не треба? Він всеодно зможе одержати піар, якщо я і дитина одержимо?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, для оформления паспорта сыну 13 лет, нужна фотография или его на месте сфоткают? И вопрос по поводу прописки, нужна только канадская? Украинская не нужна? Я правильно понимаю? Спасибо
-
Не 60% від заробітка, а 55%, до податків, і не більше ніж 600 долл на тиждень до податків, тобто тоді максимум в місяць від уряду $2400 людина могла отримати, навіть якщо вона на місяць $10k заробляла. зараз до речі регулярні EI виплати до $670 на тиждень і до 45 тижнів. Тоді здається термінів не було і ще видавали разову допомогу у $2000, і ще пару сотень на дітей. На тому і все. Потім вже багатьох просили повернути, бо давали усім-а хотіли тільки бідним))))Проте якщо ви встряли в 2 чи 3 моргіджа, чи купили дом за дорого-вам цього могло не вистачити-так і опинялись на вулиці і розпродувались будинки в Калгарі за 350-360k, які рік до того були придбані за 420k. Люди їхали в Онтаріо з нафта-залежної Альберти, а в Альберті почалися танці з диверсифікацією економіки. Тим не менш, я наприклад не розумію, що може змусити стартаперів з прекрасної BC, наприклад, поміняти свій серфінг і яхтінг на депресивні пейзажі Едмонтону чи дозвілля у Вест Едмонтон Моллі))))) Найкращі заробітки в Альберті все ще на oil sands, це наш Тихий Океан з усім узбережжям....
-
Я в курсе. Или Вы кому-то другому объясняете?
-
У вівторок - то потрібно, але починати це робити треба буквально завтра. Інакше, принаймні один показ точно відбудеться… А фарш назад не провернути. Нам потрібен розголос у ЗМІ. Їхній вплив не можна недооцінювати. Вкрай важливо привернути увагу якомога більшої кількості ЗМІ. Тоді до вівторка (до показу) про це вже напишуть у новинах і це дасть нам шанс.
-
Вітаю з Нідерландів якось можно заказати довідку ?
-
Доброго всім вечора. Заповнюю заявку на отримання продовження ворк перміту для своєї доньки так як її паспорт закінчується в жовтні. Постало питання чи вказувати що я як мама маю ще дійсний ВП чи краще вказувати що вона не є dependent child of person who holds a valid WP?