PR CUAET
-
Дякую. Немаю фізично змоги здати бімотретрію, знаходжусь на борту судна.
-
То всім корисно знати)
-
Ми продовжили паспорт на 3 роки
-
Ворк перміт не дають на довші терміни ніж дія паспорту
-
Все можна зробити безплатно
-
Тогда ещё бесплатные консультации были.я не привык платить за то,что модно сделать. Бесплатно
-
Так
-
И взял 45$?;)
-
Вже написав) Дякую!
-
Я до того, що люди часто ідуть шляхом коммон-ло, тому що думаю що це просто пожили, і потім можна просто розбігтися, і що відповідальності немає як при шлюбі. Але це в більшості випадків не так
-
Тоді пишіть їм в форму коли буде запит, і пояснюйте ситуацію. Мало б бути ок
-
Салют. Якщо я зміню NOC перед подачею на PR , чи залишаться напрацьовані години для подачі по scilled workers?
-
Это понятно.к сожелению нет такой возможности. если можно себе позволить то естественно лучше платить
-
я не думаю що те що ви кажете має хоч якийсь сенс, ці крайнощі накшталт - мав 3 будинки в моргідж - опинився на вулиці бомжем - це з якої реальності? А продати 1 будинок щоб покрити інщі моргіджі ні? По друге економика Алберти, та Едмонтону в часності дуже змінилась за останні роки, в Едмонтоні по 2-3 айті мітапи на тиждень проводять, саме в ньому найбільша кількість вакансій в Айті в Альберті зараз, та постійно я читаю як міністр цифрового розвитку іздить в США пропонуючі гарні умови для відкриття компаній саме в Ед. Залежність від нафти впала за 5 років майже на 50%, і це факт. І так, саме з БС найбільша міграція в Альберту останні роки, саме з Ванкувера, де життя стало просто неможливе ізза хаузінг кризи, люди (здебільшого молодь, а не бумери) і їдуть, також їдуть з Онтаріо. Я сам доречі з Торонто переїхав теж. Ви не повірите, але людям чхати на пейзажі, коли вони вимушені жити в showbox все життя, заради гарного пейзажу, який майже нема коли роздивлятись
-
І я про те. Масло в машині я теж міг би сам поміняти, але як на мене краще заплатити
-
Вас я тоже хотел поблагодарить Остап...вы очень много мне помогаете . спасибо
-
Иногда лучше заплатить.Мне в этой фирме дали толчеек,надежду так сказать ведь я вообще не думал о программах подачи на резидента.сказали что взять за основное а дальше сам.спасибо им огромное
-
Доброго вечора. Може хто знає? Що з тим резервом сталося? Після їхніх технічних налаштувань не заходе. Чи може треба видалити і закачати заново його?
-
Готую до CELPIP, IELTS - якщо комусь треба індивідуальні заняття
-
У мене все ок .
12 Jan 2024, 17:45
254595/448211
32 minutes ago