PR CUAET
-
Я надеюсь что и у меня не спросят, потому что ее нет 🙈. Я продала квартиру, когда мы уже были в Канаде. И новые собственники естественно нас выписали.
-
m.youtube.com/watch?v=JIPaK6krhBk&feature=youtu.be
-
Для свідоцтв про народження і шлюб має бути завірений переклад з укр на англ
-
Дуже цікава інформація, враховуючи те, що у нас 3 роки навчання в українському Вузі. Але почалася війна, документи забрали. Цікаво, що були навесні в приймальній комісії колледжа, ніхто навіть не сказав про оцінки з університету. Дуже дякую!
-
Усі ворк/ стаді перміти/ візітор рекорд, обов'язково свідоцтва про народження шлюб і їх переклад , обидві форми RC66SCH та RC66 , документи що підтверджують проживання в Канаді, може бути рент угода, ід, листи з школи
-
А можно хоть один отчёт из проверенного источника, где будет указано, что экономика уже не так зависит от нефти? Я бы с радостью поверил бы в это, но То что я нахожу, показывает, что примерно 40%дохода-это нефть и газ и ещё 40, -это таксы с людей, которые в большинстве своем и работают в нефтегазовой промышленности.
-
Вас обробки онлайн заявки на дитячі бенефіти 8-12 тижнів.
-
Немає такої вимоги, я самостійно перекладала і усе було прийнято.
-
Інструкція трошки застаріла, можливо хтось поділиться більш свіжим лінком, але там принцип однаковий, я по ній подавалась на подовження WP. Можливо допоможе.
-
Зазвичай матір дітей має першочергову опіку над дітьми,тому вона і подається. Якщо ж у вас інша ситуація то треба надати документи що ви маєте повну або розділену з матір'ю і в яких частинах опіку над дітьми , це можуть бути розлучення або судові документи, чи угоди.
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста как найти нужного работодателя на Tourism and hospitality stream?
-
Добрий вечір.Скажіть будь ласка як можна все ж таки записатися на прийом, щоб зробити паспорт дітей.Вже три місяці питаємося взяти слоти,но все даремно.Вже хочу поїхати до Єдмонтона в наш департамент і взяти всі документи і по просту благати щоб зробили паспорта дітям.Хто знае що мені краще всього зробити? Дякую за інформацію.
-
@zno_eng_bio [638586906] був 🔇 обеззвучений. • До: 12/09/2024 02:10 • Причина: не погоджена реклама
-
Shhh... quiet now. Muted Тетяна for 3 days. Reason: не погоджена реклама
-
/mute 3d не погоджена реклама
-
Обидві
-
@maria_SKMS
-
Ловити за графіком. На жаль не Вас не приймуть у порядку живої черги, лише продовження закордонного паспорту можна зробити у порядку живої черги не більше ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії.
-
Строком розгляду заявки , у паперовому випадку довше, якщо не загублять по дорозі доки
-
Створити дружині сра кабінет і через нього податися, звісно треба буде чекати на код від сра, або ж спробувати зареєструватися через банк партнер
12 Jan 2024, 17:45
254621/437308
10 minutes ago