PR CUAET
-
Добрий вечір.Скажіть будь ласка як можна все ж таки записатися на прийом, щоб зробити паспорт дітей.Вже три місяці питаємося взяти слоти,но все даремно.Вже хочу поїхати до Єдмонтона в наш департамент і взяти всі документи і по просту благати щоб зробили паспорта дітям.Хто знае що мені краще всього зробити? Дякую за інформацію.
-
@zno_eng_bio [638586906] був 🔇 обеззвучений. • До: 12/09/2024 02:10 • Причина: не погоджена реклама
-
Shhh... quiet now. Muted Тетяна for 3 days. Reason: не погоджена реклама
-
/mute 3d не погоджена реклама
-
Обидві
-
@maria_SKMS
-
Ловити за графіком. На жаль не Вас не приймуть у порядку живої черги, лише продовження закордонного паспорту можна зробити у порядку живої черги не більше ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії.
-
Строком розгляду заявки , у паперовому випадку довше, якщо не загублять по дорозі доки
-
Створити дружині сра кабінет і через нього податися, звісно треба буде чекати на код від сра, або ж спробувати зареєструватися через банк партнер
-
Всем доброго дня! Вопрос скорее всего глупый, но что-то я не разберусь Заполняю продление OWP за себя и как additional people добавила супруга. В разделе с документами супруга есть форма 5707. Там ведь речь про моих родителей, как основного заявителя, верно? и так же вопрос, можно ли поставить электронную подпись в эту форму и форму 5713 или категорически важно от руки?
-
Так ми спочатку продовження зробили.Тому що розуміли що не все так просто.А зараз хочу зробити в нормальному режимі, але зараз розумію що це режим повільної равлика.Це жах.
-
Має бути не більше 2мб. Ідентичні можна в один файл скомпонувати
-
Ні, пдф або jpeg
-
в инструкциях рекомендуют вот так
-
Це так, я це розумію. Я коли імігровувала також не міг собі позволити супровід. Але пара консультацій по ЛМІА мені таки згодилися
-
albertacentral.com/intelligence-centre/economic-news/wheres-the-boom-how-the-impact-of-oil-on-alberta-may-have-permanently-weakened/
-
Можливо раніше так було
-
Та я маю на увазі без завірень зовсім, лише переклад
-
‼️У закріплених є відео з інструкціями як подавати на новий дозвіл на роботу
-
Ну так переклад треба з афідевітом переклада, то ж не є проблема перекласти самому і завірити переклад в імігрантцентрі безкоштовно. Я не мала на увазі нотаріальне завірення. На сайті сра написано про це
12 Jan 2024, 17:45
254632/434758
3 minutes ago