PR CUAET
-
Підписати петицію про призупинення показу “Russians at War” на TIFF можна за посиланням www.change.org/p/urge-tiff-to-cancel-russians-at-war-a-film-normalizing-russian-atrocities?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0LLJdXmmlwY8vgOtZSJ5kZLRtpDaywDVX9U6kxl8edKBNbEtLzeE4BVfY_aem_PgB66vWKcmyQEmAiuk6FUg
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, Розгляд основних імміграційних програм Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_rdh2usHuV/?igsh=ZGM0d25jc29zZTQ= 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, Розгляд основних імміграційних програм Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_rdh2usHuV/?igsh=ZGM0d25jc29zZTQ= 🍁🍁🍁
-
-
Перечитайте гілку хронологія
-
-
Нажаль, не можу вам сказати, бо я свого часу вже оновив дані в Резерв+, з канадським телефоном і адресою. Дія зараз підтягнула той самий pdf з Резерв+. Можливо, якби я не реєструвався в Резерв+, в Дії було б інакше 🤷
-
Наскільки я зрозуміла, дітям дають охочіше. Там треба знати як заповнити і скільки тих галочок поставити. Але не дуже знаю чи є вибір, в якого лікаря заповнювати форму. Хоча мені педіатр казав, що можна те саме у сімейного, і буде дешевше