PR CUAET
-
Наскільки я зрозуміла, дітям дають охочіше. Там треба знати як заповнити і скільки тих галочок поставити. Але не дуже знаю чи є вибір, в якого лікаря заповнювати форму. Хоча мені педіатр казав, що можна те саме у сімейного, і буде дешевше
-
Треба ще знайти того лікаря,який напише те,що вам дійсно потрібно.Бо я пішла до лікаря,він каже,що я не дісебіліті,бо я можу все сама робити,хоча у мене немає лівої руки до ліктя,то я кажу,що у мене міопія,він каже:ну і що? У мене теж міопія. Я сама ходила до окуліста,пояснювала,що у мене зір погіршився і астигматизм.Вона каже,треба бути сліпим,щоб подати на такс кредіт.Короче,зробила висновок,що треба щоб вони правильно написали те,що вам треба,розказувати до найменших дрібниць і поля в заяві перед цим самим продумати,що ви могли б туди вставити,бо їм фіолетово,що черкнути,аби пошвидше вам прийняти. В результаті мені дали інвалідність.
-
І кожен раз по 150 дол:) ну і треба знати чи підходить, там скількись тих пунктів обмеження дієздатності має бути
-
Є, 1225 St Mary's Rd, Winnipeg, MB R2M 5E5
-
Дякую!
-
У вас паспорт доки? На новий ворк перміт можна податись до 31 березня 2025 року, але врахуйте що ворк перміт не дають на довші терміни ніж дія паспорту. Спочатку вам потрібно зробити новий паспорт, потім подати на новий ворк перміт який вам видадуть на +3 р від видачі, тобто до 2027 або 2028 року, потім треба подати на візу. На візу можна не подавати взагалі якщо не плануєте виїжджати з Канади, віза потрібна лише для вʼїзду в країну.