PR CUAET
-
Можна написати на ел пошту в консульство й задати питання чи беруть на облік. Вони зазвичай відповідають, Оттава точно
-
Чому не зрозуміло)?. Я подав аплікацію на себе першим вона у розгляді. Згодом батьки теж вирішили подати. У аплікації є форма imm5406 де вони просять додати усіх членів сімї яким 18 років і вони не пр канади. Формально мені треба долати і себе( більше 22 р). Але ж тоді я вкажу що non accompany з батьками.
-
Треба спробувати.
-
вы в своей анкете заполняете форму 5406, это family information, где указываете абсолютно всех родственников, про которых вас спрашивают, без разницы, сколько лет и какие гражданства. там мамы, папы, братья, сестры. с анкете ваших родителей вы НЕ формируете форму 0008 для себя, потому что вы ни разу не dependent там, тк старше 22. вас там по сути нет. но в анкете ваших родителей, у каждого из них в форме 5604 вы есть везде, тк в этой форме указываются родственники вне зависимости от возраста и гражданства. и в этой форме нет, accompanying или нет. там просто имена и контактные данные
-
Всім доброго вечора! Чекаю на новий паспорт дитині до 12 років. Які подальші дії? Можливо хтось вже походив цей шлях і може допомогти. 1. Спочатку нова (стара) віза 2. Новій стаді перміт? Дякую!
-
если вы хотите лично мой совет услышать, то я вы выбирала, как accompanying. рассмотрение занимает долго. это 2 года. за 2 года многое может измениться. потом когда ему выдадут иммиграционную визу, можно просить об отсрочке ее вклейки (тянуть время) или просить о ее продлении, если к тому времени он не сможет никак выехать. потом может быть можно будет в командировку под расписку сьездить, кто знает, просто чтобы залендиться и получить сам статус пр в аэропорту и вернуться. вобщем, за 2-3 года много чего может поменяться и вариантов решения может быть несколько. я бы поступала так, свое мнение не навязываю
-
Її ніяк вже не стерти. Можете надіслати ще раз ті документи, що надіслали з новим номером знову, але тепер вкажіть номер діючої CCB.
-
Як краще на Вашу думку подаватись accompanying? Мій чоловік зараз в ЗСУ але хотілося б то всьо робити разом і без зайвих заморочок. По часу не спішимо, можемо почекати, якщо це допоможе все робити разом…
-
Ага, тобто коли відкриваю 5604 і бачу там тільки батьків то це все правильно. А вже потім коли заповнюю інформацію про них то для кожного родича там буде підрозділ діти і ось у цей підрозділ додати інформацію про себе для обох родичів при цьому дійсно не треба буде відповідати про accompany. Тобто у профілі повинні бути тільки батьки, дітей старше 22 р туди не додавати.
-
Ми робили в електронному вигляді. Я спочатку зайшла сама в ту частину В і зробила потрібні позначки де потрібно, потім робила скріни з позначками, потім сформувала ті скріни в вордовський документ і надіслала запит на форму В разом з цією інструкцією заповнення. Але в нас був лікар ендокринолог що веде нас з 2022 року, і знає більш-менш анамнез. Ну і в нас 100% варіант до DTC (діабет 1 типу). У сімейного лікаря доречі було це зробити за 275 Саd, а ендокринолог зробил за 150. Але ці витрати все одно компенсуються.
-
Доброї ночі! Як вважаєте, чи продлять програму після 22 жовтня чи це все - лише рік дали на подачу?
-
значить 559$ за зміну дати квитка на день пізніше. Плюс готель + трансфер. улалося вибити у Wizzair електронний ваучер на 300 євро. він дійсний лише рік. ми в Європу не плануємо і гроші просто пропадуть. Можливо хтось планує у них купляти квитки допоможіть будь-ласка вивести ці гроші поки вони не пропали.